FUTBOL

Serhat Ulueren'den Gabriel Sara cevabı: "Özür dilemeyeceğim"

Lider Haber TV'de yayınlanan Telegol programının moderatörü Serhat Ulueren, Gabriel Sara'yla ilgili çarpıcı sözler sarf etti.

Abone Ol

Serhat Ulueren, Sara'nın iyi transfer olmadığını ve transfer israfı olduğunu iddia etmişti. Ulueren'in bu yorumları sosyal medyada çok tartışılmıştı.

"DURSUN ÖZBEK SPORTİF OLARAK BAŞARILI"

"Başkan Dursun Özbek ve yönetimi, verilen vaatler konusunda sınıfta kaldı. Bankalar Birliği'nden çıkamadılar, Kemerburgaz halen bitmedi, Florya için 480 milyon Dolar alacaklardı, bu para 300'e düştü. Basketbol ve Voleybol takımları için yapılacak salon konusunda gelişim yok. Stadını basan Ali Koç'a karşı gelemedi, arkasından laf attı. İptal edilen sponsorlukta büyük eleştiri aldılar. İdari anlamda başarısız ama sportif olarak olarak başarılı. Erden Timur'u ve Cenk Ergün'ü o getirdi, Okan Buruk'a yine kendisi onay verdi belki de Fatih Terim'i tercih edip başarısız olacaktı. 5.kez Terim kovulabilirdi. 2 sene üst üste şampiyonluk kazandı."

"BEŞİKTAŞ, GALATASARAY'I ÖRNEK ALSIN"

"Beşiktaş genç oyuncularına şans vermiyor. Semih mi, Muci mi? Semih. Musrati mi, Salih mi? Tartışmasız Salih. Stoperde Uduokhai diye bir adam almışlar bence Rizespor'dan gelen Emirhan daha iyi. Yani hep yabancılara şans veriyorlar. Bence Beşiktaş, Galatasaray'ı örnek alsın. Barış Alper, Abdülkerim, Yunus ve Kerem Aktürkoğlu Galatasaray'da hep çıkış yakaladı. Milli Takım'da devamlı süre buldular. Bu konuda tebrik ediyorum onları. Zaha, Tete ve Ziyech'lerin yerine yerliler çıkıp formayı alıyor. Bu yabancı sınırı konusunda da O dönem TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve Futbol Direktörü Fatih Terim 14 yabancı kuralı ve ilk 11'de sınırsız yabancı oyuncu sistemiyle çok yanlış karar verdiler."

SARA YORUMU: "SÖZLERİMİN ARKASINDAYIM"

"Galatasaray, kendisine büyük başarılar ve Avrupa kupası kazandıran Hagi'nin transferi için 3.75 milyon Euro bonservis verdi. Maç başı da 10 bin dolar aldı. Sara'nın bonservisine 19 milyon Euro, maaşına da 2.75 milyon Euro verilecek 5 yıldan. Hagi'ye ödenen paralara bak, Sara'ya ödenen paralar bak. Menajer, komisyon, imza paralarını saymıyorum. Sneijder'e 7.5 milyon Euro bonservis, 3.3 milyon Euro da maaş ödendi. Drogba'ya senelik 4 milyon Euro ödemişler. Ben Galatasaray'ın 2.Lig'den gelen bir futbolcuya bu kadar para ödemesine karşıyım. 2-3 maç iyi oynadı herkes yerlere göklere çıkardı. Ben sözlerimin arkasındayım, özür de dilemeyeceğim. 5 golü geçemeyecek." ifadelerini kullandı.

{ "vars": { "account": "UA-10790637-3" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }