Serhat Ulueren, Galatasaray'da çıkan yolsuzluk iddialarını kanıtlayacağını belirtti.

"4 TANE BÜYÜK İHBAR OLDU"

"Ey büyük Galatasaraylılar Dursun Özbek yalan sölüyor, doğruları söylemiyor. Bilet konusuyla iligli çıkan iddiaların kanıtlarını Pazartesi günü açıklayağım. Sizlerden bana gelen 4 tane büyük ihbar oldu. Galatasaray'da sezon başında kombine biletleri satışa çıkıyor, birkaç saat içerisinde tükeniyor ama taraftarlar bu biletleri alamıyorlar. Çünkü kale arkasındaki tribünlerin elektronik ortamdan değil, el altından verildiği bir gerçek. 52.000 kapasiteli bir stattaki biletlerin 1 saat içerisinde tükenme ihtimali yok."

"YUHALATTIĞINIZ TARAFTARLAR VAR"

"Burada özellikle taraftar gruplarını kendi lehinize bağırttırmak veya aleyhinize bağırttırmamak için işler yapıyorsunuz. Galatasaray takımından göndermek istediğiniz futbolcuları yuhalattığınız ve ıslıklattığınız belirli taraftar grupları var. Yönetim Kurulu üyelerinin beslediği taraftar gruplarını himayeniz altınıza alıyorsunuz. Karşılığında bunlara bedava kombine veriyorsunuz. Yönetim taraftardan ne istiyor? Biz istifaya davet etmeyeceksin, Başkan ve yöneticileri hedef almayacaksın, tepki göstermeyeceksin ve yöneticilerin işaret ettiği bazı pahalı veya gitmesini istediğiniz oyuncuları ıslıklatıyorsunuz. Burada hem taraftar biletini alıyor, hem de yöneticiler el altından paraları cebe indiriyor. Bunun kanıtını Pazartesi günü ortaya koyacağım. 56 milyon Euro'luk bir vurgundan bahsediliyor. Bu paranın yarısıyla Icardi, Mertens ve Sara'nın maaşını rahat bir şekilde ödersin."

"3 TANE AJANIM VAR"

"Dursun Özbek için sancılı süreç başlıyor. Önce Erden Timur'la yaşadıkları, Kerem Aktürkoğlu'nun kaptanlığını elinden alması, takımın moralsiz olması, yetersiz transferler, halen yapılmayan diğer transferler var. Ne yaparsanız yapın benim içerden bilgi aldığım 3 tane ajanım var. Dursun Özbek boş yere uğraşmasın. Bunları bulamayacaksınız. Camianın içerisi fokur fokur kaynıyor. Zor bir süreç sizi bekliyor. Dursun Özbek bataklığın içerisinde çırpınıyor. Bir an önce yolunu değiştirmesi gerekiyor. Yardım eli arıyor ancak yardım elleri uzaklaşıyor. Kaderinizle baş başa kalmak üzeresiniz."

MUSLERA'YA ÖVGÜLER

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'dan Galatasaray'a cevap: "Sakınca yok" TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'dan Galatasaray'a cevap: "Sakınca yok"

"Bu ülkede Muslera kadar kupa kazanan hiçbir yabancı futbolcu olmadı. Kendisi hem iyi bir insan, iyi bir aile babası, başarılı da bir kaleci. Galatasaray'ın büyük değeridir. Aldığı paranın hakkını vermiştir. 1-2 hatalı gol yemesi ondan bir şey götürmez." dedi.

Editör: Berksan Sabancı