Serhat Ulueren, Dursun Özbek'in önümüzdeki sezonda seçime gideceğini belirtti. Ulueren, Milli Takımla ilgili de bazı gelişmeler aktardı.

"ERKEN SEÇİM BEKLİYORUM"

Fransız oyuncu Okan Buruk'u pişman ettirdi: "Keşke alsaydık" Fransız oyuncu Okan Buruk'u pişman ettirdi: "Keşke alsaydık"

"Önümüzdeki sezon Galatasaray'da en geç Mayıs 2025'e kadar erken seçim bekliyorum. Erden Timur'un yokluğu yönetimi ikiye böldü diyebilirim. Kendisini sevenler de var destekleyenler de var. Erden Timur, Genel Kurul'da yine doğru ve akılcı konuşma yaparak herkesin gönlünü aldı. Saha için sonuçlar kötü gelirse belki sezon sonuna bile kalmadan seçim olacaktır. Galatasaray'da olmaz denilen her şey olur. Mehmet Cansun şampiyon yaptı takımını ama seçimi kaybetti, Mustafa Cengiz ibra edilmedi, Dursun Özbek güven tazelemek için gittiği seçimi kaybetti. Ki o dönem Fatih Terim'i getirmişti. O yüzden benim beklentim bu yönde."

"HAMİT ALTINTOP PRİM VAAT ETMİŞ"

"TFF'nin Milli Takımlardan sorumlu yöneticisi Hamit Altıntop, turnuva öncesi ve turnuva sırasında oyunculara prim vaat etmiş. Gruplardan çıkarsanız şu kadar, Çeyrek Final oynarsanız bu kadar para alacaksınız diye. Bu hafta prim mevzusu görüşülecek. Bir de baktınız 2.prim skandalı yaşanabilir. Herkesin verdiği katkı veya aldığı süre bir değil. Şimdi sen bu primi Montella ve yardımcılarına da vereceksin. Fazla versen niye fazla verdi, az versen niye az verdi olacak? Bu çocukların bazıları da sakat sakat iğneyle forma terletti. Bu işlerin çok iyi ayarlanması gerekiyor." şeklinde konuştu.

Editör: Berksan Sabancı