FUTBOL

Serhat Ulueren'den çarpıcı iddia: "Bence tehdit ettiler"

Spor yorumcusu Serhat Ulueren, Galatasaray'daki görevinden istifa eden eski Başkanvekili Erden Timur'la ilgili çarpıcı sözlere yer verdi.

Abone Ol

Serhat Ulueren, genç yöneticinin rakipleri tarafından tehdit edildiğini iddia etti.

"BAŞKA BİR AÇIKLAMASI YOK"

"Her şey çok güzel gidiyordu. Bu adam neden görevini bıraktı? Florya projesi dediler, çıktı Genel Kurul'da desteğini verdi. Bence tehdit ettiler. Peki bu adamı kim, niye tehdit eder? Rakipleri olabilir. Hem diğer kulüplerden rakipleri olabilir veya Başkanlık koltuğunda gözü olan mevcut yönetimdeki isimler veya camianın önde gelenleri de yapabilir. Çünkü görevini bırakma gerekçeleri bir türlü altını doldurmuyor. Kafamda soru işaretleri var. Sonuçta bu adamın da çoluğu, çocuğu ve ailesi var."

"KURALINA GÖRE OYNUYOR"

"Erden Timur artık kuralına göre oynuyor. Bugün 10 Galatasaray taraftarının 9'u kendisini çok seviyor. Camianın da yarısından fazlasının kendisini sevdiğini düşünüyorum. Hep doğru eleştiriler yapıyor veya doğru noktalara parmak basıyor. Kamuoyu ile taraftarların Erden Timur'u kötülediğine çok rastlamadım. Şu anda camianın belki de potansiyeli en yüksek Başkan Adayı konumunda yer alıyor." şeklinde konuştu.

{ "vars": { "account": "UA-10790637-3" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }