FUTBOL

Serhat Ulueren'den Acun Ilıcalı'ya Galatasaray eleştirisi

Telegol programının moderatörü Serhat Ulueren, Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı'ya eleştiriler sarf etti.

Abone Ol

Serhat Ulueren, Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk'a da övgüler sıraladı.

"ARTIK DİKKATE ALMIYOR TARAFTAR"

"Fenerbahçe'nin tek amacı Galatasaray'a saldırmak. Acun Ilıcalı tüm tuşlara basıyor. Çünkü Mourinho da başarısız olursa artık taraftarlarını avutacak hiçbir bahane bulamayacak. İnanın Fenerbahçe kitlesinin büyük bir çoğunluğu da demeçlerini dikkate almıyor."

"O ZAMAN SEN GÖR..."

"Jose Mourinho, şu Samsunspor ve Manchester United maçlarından istediği sonucu çıkartmasın o zaman sen gör. Zaten kırılmaya çok müsait camialar. Hepten ortalık karışır. Özellikle yönetime çok ciddi eleştiriler gelir. Mourinho'ya ise bir şey olmaz. Tazminatını alır ABD ve Arabistan'da Türkiye'de kazandığı paranın 2 katına keyfine bakar.

TERİM'E GÖNDERME: "İŞLEMİYOR"

"Futbolda artık motivasyon adı altında 'Parçalarsın, yaparsın' gibi ifadelere yer yok. Bunlar günümüz çağında işlemiyor. Her sporda olduğu gibi futbolda dayanıklılık ve fizik ön plana çıkıyor. Bir de yanında tekniğin iyi olunca başarılı oluyorsun. O yüzden bu noktalarda eksik kaldığımız için Türk takımlarımız, Avrupa'da kendinden daha düşük bütçeli takımları yenemiyor."

"OKAN'IN BAŞINA FELAKET GELEBİLİRDİ"

"Galatasaray takımına son 3 sezonda büyük yıldızlar geliyor. Üstelik aynı milletten oyuncular var. İnanın Okan'ın başına felaket gelebilirdi. Çünkü takımda bir açık verirsen, kontrolü kaybedersen bir iki dedikodu çıkar, futbolcular seni kafaya takar yerler. Galatasaray takımında Okan Buruk'tan daha popüler oyuncular yok mu? Var. Emin olun bu yıldız yönetimi konusunu çok iyi yapıyor. Bazen Fatih Terim bile bunun üstesinden gelemedi. Hakkını teslim etmek lazım Okan Hoca'nın." dedi.

{ "vars": { "account": "UA-10790637-3" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }