Serhat Ulueren, Victor Osimhen transferiyle ilgili de çarpıcı yorumlarda bulundu.

"ERKEN SEÇİM TAVSİYE EDİLDİ"

Gökmen Özdenak'dan ilginç derbi yorumu: "Mourinho kaçabilir" Gökmen Özdenak'dan ilginç derbi yorumu: "Mourinho kaçabilir"

"Galatasaray'ın basına yapılan Divan Kurulu çok hararetli geçti. Cep telefonundan çekim yapanlar ve ses kaydı alanlara soruşturma başlatılacak. Çünkü Dursun Özbek çekiniyor, halen çıkan iddialara cevap veremiyor. Ayrıca kendisine erken seçime gidip yönetimine güçlü isimler alıp güven tazelemesi gerektiği tavsiye edildi."

"HOVARDALIK YAPMIŞ"

"Osimhen kesinlikle iyi transfer. Futbolculuğuna, tekniğine ve kariyerine hiçbir lafımız yok ama Afrikalı olması ve İtalya basınında çıkan iddialar beni korkutuyor. Bir gece kulübünde alkollü bir şekilde paraları herkese saçmış tabi bu durum orada muhafazakar yaşayan insanların zoruna gitmiş ve ilk kırılma orada yaşanmış. Daha sonra bir takım problemler de yaşamış. Açıkçası beni korkutuyor Afrikalı olması ve çıkan iddialar beni kuşkulandırıyor. Bakalım bu adamı almayan diğer Avrupa takımları mı haklı yoksa Galatasaray mı doğru iş yaptı? İzleyeceğiz. Burada dikkat edilmesi gereken husus Icardi'nin küstürülmemesi. Çünkü Osimhen sene sonu gidecek. Ama Icardi'nin kontratı ve tapusu sende onu kazanmak zorundasın." ifadelerini kullandı.

Editör: Berksan Sabancı