Serhat Ulueren bazı Sarı-kırmızılı futbolcuların iletişim sorunu yaşadığını aktardı.

"İKİSİYLE DE KONUŞMUYORLARMIŞ"

Evren Turhan'dan Mauro Icardi sözleri: "Yeni sezonda..." Evren Turhan'dan Mauro Icardi sözleri: "Yeni sezonda..."

"TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ve yöneticilerinin arasındaki kopukluk adeta Milli Takım oyuncularına sirayet etmiş durumda. Bunu neden söylüyorum? Galatasaray'dan Kerem Aktürkoğlu ve Abdülkerim Bardakçı var. Seversin, sevmezsin bunlar güzel işler yapmış. Ama mesela bazı Fenerbahçeli futbolcular ikisiyle de konuşmuyorlarmış. Zannedersem bu Rams Park'da oynanan Galatasaray - Fenerbahçe derbisindeki gerilim Almanya'daki kampa da sirayet etmiş. Herkesle pozitif olan tek oyuncu da Arda Güler'miş."

"BARIŞ ALPER BİRLEŞTİRİCİ"

"Bununla birlikte geçen sezon Galatasaray'da harika işler yapan Barış Alper Yılmaz da birleştirici konumda. Yani Arda Güler'le de samimi, Beşiktaş'tan forma rekabetine girdiği Semih Kılıçsoy'la da sık sık konuşuyor. Kerem Aktürkoğlu'nun varlığı ve yokluğu belli değil. Kaan ise sakat sakat bir şeyler yapmaya çalışıyor."

"KULAĞIMA İSİMLER GELİYOR"

"Ben açık söyleyeyim Milli Takım'da Hamit Altıntop ve Montella'nın geleceğini parlak görmüyorum. Bu gruptan çıksak bile sonrası parlak değil. Hatta şimdiden hocalık için kulağıma isimler geliyor. Bahsi geçen teknik adamlar şu anda herhangi bir kulüpte görev almıyorlar ve yerli. Şimdi söylemek doğru olmaz. Turnuva bittikten sonra her şey konuşulur, açığa çıkar zaten." dedi.