FUTBOL

Serhat Ulueren: "İkisini topla Sara'nın yarısı etmez..."

Spor yorumcusu Serhat Ulueren, Galatasaray'ın yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı Gabriel Sara'ya övgüler sarf etti.

Abone Ol

Serhat Ulueren, Galatasaray'ın mali durumundan da bahsetti.

"SARA'NIN YARISI ETMEZ"

"Beşiktaş, Muci ve Musrati'ye 24 milyon Euro verdi. Galatasaray, Sara'ya 20 milyon Euro verdi. Muci ve Musrati, Sara'nın yarısı etmez. Galatasaray'ın oturmuş takımı var üzerine takviyeler yaptı. Beşiktaş alternatifsiz kaldı. Niye? Limiti yok, parası yok diye hamleler yapmadı. Verme kardeşim o zaman 2 adama 24 milyon Euro. Senin Galatasaray gibi gelirin yüksek değil. Galatasaray'ın para sıkıntısı olsa Barış Alper'i takımdan gönderirdi, üçe beşe bakmadan satardı. Kerem'in gitmesi sadece para mevzusu değil, saha dışında başka şeyler yaşandı."

"HERKES MAAŞINI ALIYOR"

"Şampiyonlar Ligi'ne gidemediler ama Galatasaray'ın para sıkıntısı bulunmuyor. Dursun Özbek'i eleştiriyoruz fakat doğrularını da söyleriz. Herkes tıkır tıkır maaşını alıyor. Sadece yerlilerden bazıları iyileştirme talep ediyor. Bir de prim ve bonuslar yatmamış. Bunlar da her kulüpte olabilecek ufak tefek sıkıntılar. Öbür türlü abartılacak durumlar yok."

"OYUNCULARA ÇOK GÜVENİYOR"

"Okan Buruk başarılı bir teknik adam, kredisi de mevcut ama bir hatası var bence. Çok güveniyor oyunculara. Yani birini hemen kesmiyor veya kesemiyor. Ben de diyorumki herkese güvenmemeli. Çünkü futbolcu topluluğu tehlikelidir. Bir bakmışsın seni 1 ayda mideye indirmiş. Çok sıcak ilişkiler kuracağım diye otoritesini kaybetmemeli." dedi.

{ "vars": { "account": "UA-10790637-3" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }