Gökmen Özdenak'dan ilginç derbi yorumu: "Mourinho kaçabilir" Gökmen Özdenak'dan ilginç derbi yorumu: "Mourinho kaçabilir"

Serhat Ulueren, Galatasaray'ın yeni orta sahası Gabriel Sara'yla ilgili konuştu.

"SOYGUN GİBİ BİR ŞEY"

"Ben hayatımda Championship'de oynamış bir oyuncuya bırak 20 milyon Euro'yu 10 milyon Euro üstü para veren kolay kolay bir takım görmedim. Sen kalkıyorsun 18 milyon Euro kemiksiz para ve üstüne bonuslarla 26 milyon Euro verip Jardel'in rekorunu kırıyorsun. Soygun gibi bir şey. Bana Galatasaray yetkilileri, Cenk Ergün ve İbrahim Hatipoğlu bir şeyleri açıklasın. Okan Buruk çok mu istedi bu adamı? Bence Galatasaray'ın yeni Ndombelesi olacak. Madem Sara'yı alacaktınız neden 2 ay beklediniz. Futbolcuyu kampa yetiştireceksin ki takıma hızlı adapte olsun bu oyuncu ne zaman oynayacak, ne zaman kendini kanıtlayacak? Bence çok yanlış ve abartı bir transfer. Umarım çıktığı maçlarda yanırılım ama ilk görüntüsü beni yanıltmayacak gibi gösteriyor. Hatayspor maçında etkisiz kaldı. Dünya'nın neresi olursa olsun alt lig formu ve kondisyonu ana liglerdeki oynanan oyuna benzemez."

"PRİM VE BONUSLARI ALAMAMIŞLAR"

"Galatasaray'ın yerli futbolcuları, geçen sezonun son 6 haftasında hak ettikleri galibiyet ve bonus primlerini alamamışlar. Özellikle Kerem Aktürkoğlu ve Barış Alper Yılmaz gibi oyuncuların maaşları geç yatıyor. Yönetim yabancılara iyi davranıp, yerlilere böyle davranınca kavga ve patırtı çıkıyor işte. Bunun üzerine hocanın maaşına 4-5 kat zam yaptılar. Akıl alır gibi değil. Madem paran yok niye hocana bu kadar zam yapıyorsun? Bu yüzden herhalde sizin arkanızda duruyor ve transfer konusunda hiç ağzını açmıyor. Başka bir açıklaması olamaz." dedi.

Editör: Berksan Sabancı