Galatasaray yönetiminden Atilla Karaoğlan tepkisi Galatasaray yönetiminden Atilla Karaoğlan tepkisi

Serhat Ulueren, Eyüpspor'a transferi direkten dönen Vincent Aboubakar'la ilgili konuştu.

"GALATASARAY'A GİDECEKTİ"

"Süper Lig'in yeni ekibi Eyüpspor, Beşiktaş'ta gözden düşen Aboubakar'la ciddi şekilde ilgilendi. Yıllık 4-5 milyon Euro'yu da gözden çıkarttılar. Fakat görüşmeler tıkandı. Çünkü şöyle bir duyum varmış. Önce Eyüpspor'a ardından Galatasaray'a gidecekti diye bir iddia bulunuyormuş. Beşiktaş da bunları duyunca apar topar görüşmelerden geri çekiliyor ve masadan kalkıyor. Eyüpspor'un parası var istediğini alıp getirir. Ama Beşiktaş'ta kadro şişkinliği var, yabancı sayısını düşürmesi gerekiyor. Aboubakar'a o maaşları bir tek Araplar verir veya başka bir takıma gönderip yarı yarıya bölüşecekler yeni bir ihtimali kalmadı. Yeni hocayla da pek anlaşamıyor. Geleceği muamma haline geldi."

"AYNISI GEDSON'DA YAŞANDI"

"Bu transferle ilgili benzer durum Gedson Fernandes'te yaşandı. Onun için de Eyüpspor'un Mayıs ayında ciddi bir ilgisi vardı ama transfer gerçekleşmedi. Çaykur Rizespor'a kiralık ardından Beşiktaş'a transfer olan Gedson için belki de Galatasaray bir intikam alacaktı ama o fırsatı bulamadı."

"GALATASARAY'I CİDDİ SIKINTILAR BEKLİYOR"

"Bu sezondan itibaren son 2 sezonun şampiyonu Galatasay'ı ciddi sıkıntılar bekliyor. Neden? TFF ve MHK üzerinde baskı yapamayacaklar. Erden Timur gibi kulübün her şeyiyle ilgilenen adamı kaybettiler. Yerine 4 tane Sportif A.Ş Başkanvekili atadılar. Okan Buruk çok formsuz, yalnız kaldı Florya'da. Dursun Özbek yine kendi kafasına göre işler yapıyor. Ayrıca transferler de büyük soru işareti ve taraftar patlamaya yer arıyor. Tüm bunların tışında top kaleye girdiği sürece tüm sıkıntılar örtülür. Hiçbir tartışma konuşulmaz." ifadelerini kullandı.

Editör: Berksan Sabancı