Serhat Ulueren, Başkan Dursun Özbek'e ve yöneticilere serzenişlerde bulundu.

"SANA FATİH TERİM'İ ÖNERECEKLER"

"Sayın Dursun Özbek sana sesleniyorum. Bir an önce yanlışlarından dön. Senin yönetiminde senin altını oymak isteyenler var. Daha önce bunu Erden Timur'a yaptılar. Sana yanlış karar verdirecekler. Belki de gidecekler sana Fatih Terim'i önerecekler, Okan Buruk'u göndereceksin. Yanına iş bilen adamlar al. Sportif A.Ş listeni yeniden düzenle. İş sadece paradan ibaret değil. Galatasaray Başkanlarının kaç tanesi paralı adamlardı, Ali Koç paralı adamdı da ne oldu?"

"PARANIN DERDİNE DÜŞMÜŞLER"

Serdar Ali Çelikler, Erden Timur'un Galatasaray'a dönüş tarihini açkladı Serdar Ali Çelikler, Erden Timur'un Galatasaray'a dönüş tarihini açkladı

"Galatasaraylı yöneticiler paranın, Florya'nın ve otel projelerine düşmüş, paranın derdine düşmüşler. Galatasaray'da artık Game Over diyebiliriz. Çünkü kulübün Federasyonudaki bir etkinliği de kalmadı. Bütün lobisini temizlediler. Erden Timur gibi taraftarın sesi olan adamın da kellesini aldınız. Göreceksiniz Erden Timur sesleri de yükselecek. Ben olsam yarın sabahtan tezi yok Erden'in tüm şartlarını kabul eder getiririm. Göreceksiniz Ocağı bile göremezsin. Genel Kurula gidersin. Sokağa çıkamazsın. Bin arabana, Erden'i getir. İstanbul'da veya Bodrum'da neredeyse ikna et."

"SURATLARINDAN DÜŞEN BİN PARÇA"

"Futbolcuların yüzünü gördünüz değil mi? Hepsinin suratlarından düşen bin parça. Icardi-Wanda Nara ayrılığı, Barış Alper ve Kerem Aktürkoğlu'nun sıkıntıları, menajer oyunları Ne Dursun Özbek ne diğerleri hiçbir şey çözemezler." şeklinde konuştu.

Editör: Berksan Sabancı