Dursun Özbek derbiye gelecek mi? Kararını verdi... Dursun Özbek derbiye gelecek mi? Kararını verdi...

Serhat Akın, Galatasaray üzerinden de sert atıflarda bulunmaya devam etti.

"ICARDİ'Yİ DURDURABİLECEK MİSİN?"

"Göztepe, Fenerbahçe karşısında en az 1 puanı hak etmişti. Nitekim maç sonuna doğru gol geldi. Hiç şaşırmadım. Ama Konyasporlu futbolcularla ilgili şunu söyleyeyim, Galatasaray maçında böyle iyi ve dayanıklı futbol oynayacaklar mı? Merak ediyorum. Icardi'yi dudurabilecek misin? Kılına bile zarar gelmeyecek bence. Bugün Fenerbahçe hücum ataklarını bertaraf ettiler. Galatasaraylılar otelinde rahat rahat uyuyup maçlara geliyorlar. Rakipler faul bile yapmaya çekiniyor."

"GALATASARAY'I ŞAMPİYON YAPACAKLAR"

"Her sene birileri 'Fenerbahçe’yi şampiyon yapacaklar' diyor. Hadi ben de söylüyorum, bu sene Galatasaray’ı şampiyon yapacaklar. Sarı kart vermeyecekler, kırmızı kart vermeyecekler şampiyon yapacaklar. Fenerbahçe'nin en yetkili 2 ismi Ali Koç ve Acun Ilıcalı'ya sesleniyorum. Eğer para limitlerinizi zorlamadan yıldız transferler getirmezseniz yine rakibiniz şampiyon olacak. Çünkü baş etmek mümkün değil. Anca böyle yenersen yenersin."

"GELSİN DIŞARDA BANA YAPSIN"

"Sahaya giren ve Ali Koç'la karşı karşıya gelen kişi Göztepe'nin yöneticisiymiş. Sen kimsin abi? Koskoca Fenerbahçe Başkanı'na hücum ediyorsun. Gelsin dışarda bana yapsın bakalım ne oluyor?" ifadelerini kullandı.

Editör: Berksan Sabancı