FUTBOL

Serhat Akın: "Galatasaraylılar onlara da tepki versin..."

Sports Digitale yorumcusu Serhat Akın, Merih Demiral'in UEFA'dan aldığı 2 maçlık cezayla ilgili konuştu.

Abone Ol

Serhat Akın, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ve yöneticilerine sert tepki gösterdi.

"SÖZÜN BİTTİĞİ YER"

"Ben artık hiçbir şey söylemiyorum, sözün bittiği yer. Soruşturma açıldığında hiçbir tepki gelmedi. Ne Büyükekşi ne de yanındakilerden. Sosyal medyada bu kadar gümbürtü olmasa belki yine açıklama yapmayacaktı. Bu Federasyonun çoktan gitmesi lazımdı. Bir Süper Kupa'yı bile oynatamadılar. Başkanlar sahaya girdi, sahadan çekilmeler, kavgalar, tribün olayları. Halen hangi yüzle devam etmeyi düşünüyorlar gerçekten merak ediyorum."

GALATASARAY TARAFTARINA SESLENDİ

"Özellikle Galatasaraylılar, UEFA'da görevi bulunan Servet Yardımcı'yı hedef alıyor ama biraz Mehmet Büyükekşi ve Yusuf Günay'ı da eleştirsin, tepki versin. Birisi Türk futbolunun başındaki adam, diğeri de sağ kolu. Nerdesiniz baba siz? Hele özellikle Yusuf Günay ortalıklarda yok. Turnuvadan beri kendisinin yüzünü görmedim. Bu yöneticiler ne işe yarar? Bana birisi lütfen açıklasın. 10 kişilik Yönetim Kurulları yapmayın o zaman yanınıza 1-2 tane adam alın kendi kendinize söyleyin oynayın."

"UEFA'DAN GÖREV BEKLİYOR"

"Bunlar bir tarafa A Milli Takımın 1 numaralı sorumlu yöneticisi Hamit Altıntop, Merih Demiral'in cezasıyla ilgili ağzını açamadı. UEFA'dan görev bekliyor herhalde. Benim kulağıma gelenler bunlar. Ya senin ülken turnuva oynuyor, çocuk oyuncağı değil. Sosyal medyada veya dış basına demeç versene. Almanya'da doğup büyüdün oradaki insanlardan mı korkuyorsun? Real Madrid, Bayern Münih gibi takımlarda oynadın sen kardeşim. Çık hadi gücünü göster. Hiçbir şey yok. Lafa gelince de ortalığı ayağa kaldırırlar." dedi.

{ "vars": { "account": "UA-10790637-3" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }