Serhat Akın, Osimhen transferine rağmen Galatasaray'ın Avrupa'da başarısız olacağını iddia etti.

"ALIŞKANLIK OLDU"

"Galatasaraylı oyuncular kendilerini sürekli yerlere bırakıyorlar, alışkanlık oldu artık. Bunu sadece hakem üzerinde söylemiyorum. Sen Molde, Kopenhag, Prag, Young Boys gibi takımlara bile fiziksel olarak diş geçiremiyorsun. Dökülüyorsunuz ya sahada. Sana 100 milyon Euro'luk Osimhen bile bir yere kadar katkı verebilir. Sen böyle devam edersen Ajax ve Tottenham maçlarında ne yapacaksın? Kuzey Avrupa'da deplasmana çıkacaksın, orada ayakta kalman gerekiyor."

Ahmet Çakar Galatasaray'ın derbide yaşayacağı tehlikeyi açıkladı Ahmet Çakar Galatasaray'ın derbide yaşayacağı tehlikeyi açıkladı

"DAHA ÇOK KART GÖRÜRLER"

"İki Young Boys maçında da kırmızı kart gören Galatasaray izledik. Ondan önce Prag'a elendikleri iki maçta yine kırmızılar çıktı. Eğer böyle devam ederlerse daha çok kart görürler. Barış Alper Milli Takımda bu kadar sorumsuzca davranamaz. Hakem çıkardı verdi kırmızı kartı. Hiçbir şey diyemezsin işte. Bunu tüm Türk takımları için söylüyorum. Orada kemik sesi gelir sen kafanı yerden bir kaldırırsın 50 metre top gitmiş. Sonra da kendinden 3-4 seviye düşük takımlara kaybedersin." ifadelerini kullandı.

Editör: Berksan Sabancı