Serhat Akın, Galatasaray'ın derbideki şansından da bahsetti.

"ANLAM VEREMEDİM"

"Batshuayi derbi heyecanında olduğunu ve Fenerbahçe'ye gol atmak istediğini söylemiş. Neden böyle açıklamalar yaptı anlam veremedim. Fenerbahçe'deyken Beşiktaş derbilerinde böyle demiyordu. Şimdi de iddialı demeçler veriyor."

"BARIŞ ALPER, OOSTERWOLDE'Yİ GEÇEBİLİR"

"Fenerbahçe'nin sol bekte bir zaafı var Oosterwolde sırtı dönük oynayamıyor. Topu nereye atacağını şaşırıyor. Bir de savunma arkasına top kaçırıyor. Bu anlamda Barış Alper, Osterwolde'yi geçebilir. İçeriye Osimen'e top atarsa o zaman Galatasaray'ın bir şansı olabilir. Ama ben Gaziantep FK karşısındaki Galatasaray'ın derbiden galibiyet alabileceğini düşünmüyorum."

"BECAO, OSİMHEN'İ TUTACAK"

Erman Toroğlu: "Galatasaray yönetimi delik deşik" Erman Toroğlu: "Galatasaray yönetimi delik deşik"

"Icardi oynamayacak, Osimhen'in oynayacağı artık kesin. Fenerbahçe'de Osimhen'i hava toplarında Becao markaja alabilir. Belki ceza sahadı dışında sert müdahalelerde de bulunabilir. Osimhen'i oyundan düşürmeye çalışacak. Şöyle de bir şey var. Osimhen tek başına Galatasaray'ı şampiyon yapamaz. Valencia da 30 küsür gol attı, Fenerbahçe şampiyon olamadı. Burada Galatasaray'ın takım halinde bir şeyler ortaya koyması gerekiyor, şampiyon olmak istiyorsa." ifadelerini kullandı.

Editör: Berksan Sabancı