Sergen Yalçın, Galatasaraylı Barış Alper Yılmaz ve Kerem Aktürkoğlu'nun performanslarını da değerlendirdi.

"BİR TEK BARIŞ ALPER VAR"

"Türkiye'nin turnuva boyunca en önemli silahının Barış Alper olduğunu gördük. Avusturya'da korkmamız gereken şey oynayacakları takım oyunu. Biz ise onların takım savunmasını bireysel yeteneklerle bozabiliriz. Bu anlamda bir tek Barış Alper var. Hızlı, çabuk ve sırtı kaleye dönük oynayabiliyor. Ama sen bu adamı 4-6-0'da yok etme veya forvette deneme. Sağ açıkta oynasın işte. Diğer taraftan Arda Güler ve Hakan Çalhanoğlu da geride kaldı. Hakan yok Avusturya maçında bence eksikliğini hissetmeyiz. Çünkü 6 numara oynuyor. Onun yaptığı görevi İsmail Yüksek de yapar."

Şahan Gökbakar'dan Galatasaray yönetimine tepki Şahan Gökbakar'dan Galatasaray yönetimine tepki

"KEREM'İN DİĞERLERİNDEN EKSİĞİ YOK"

"Ben hazırlık maçlarını dikkate almam. Avusturya'ya 6-1 yenildik asla ölçü değil. Adı üstünde hazırlanıyorsun ve orada bir şeyler deniyorsun daha yapım aşamasındasın. Kenan iyi değil mesela. Hazırlık maçlarındaki oyununu veya Juventus'taki formunu göremiyoruz. Kerem'in ne Kenan'dan ne de diğerlerinden eksiği yok şu anda. İlk 11 oynasa niye oynadı demem."

"ÇOK ZOR"

"İsviçre için iyi takım, çok daha iyi yerlere gelebilir demiştim. İtalya'yı elediler. Avusturya da güçlü bir takım. Elememiz gerçekten çok zor. Ama olur da turu geçersek finale kadar gidebiliriz. Hollanda - Romanya'nın galibiyle eşleşeceğiz. Bunlar Avusturya'dan iyi değiller." ifadelerini kullandı.