Sergen Yalçın'ın Türkiye - Portekiz maçında dair sözleri şöyle...

"BENİ PAKET YAPMIŞLARDI"

"Montella maça plansız çıktı. Oyuna dair hiçbir kurgusu ve planı yoktu. Bir Türk antrenör olsaydı yerden yere vurmuşlardı, beni paket yapmışlardı. İlk 11 zaten baştan sona yanlış. Çıkabilecek en kötü ve en alakasız kadroyu çıkardı. Tercihler rezalet daha da çok boşluk verdik hiçbir atak yapamadık. Portekiz bu turnuvada bir şey yapamaz. Yürüyerek oynadılar."

"BARIŞ ALPER'İN SUÇU YOK"

Tanguy Ndombele'den Galatasaray'a veda mesajı Tanguy Ndombele'den Galatasaray'a veda mesajı

"Karşında Ruben Dias ve Pepe var. İki tane duvar gibi stoper sen bunların önüne Barış Alper'i attın. Arkasında destek alabileceği Hakan Çalhanoğlu'nu geriye attın. Çocuğun suçu yok. Haksızlık etmeyin. Diğer oyuncular zaten top getiremedi. Hamle yapana kadar maç 3-0 olmuştu zaten. Arda Güler'i alsan ne olur? Diğerlerinin birbirleriyle alakası yok."

"FUTBOLLA İLGİSİ SIFIR"

"TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ve yöneticilerinin futbolla ilgisi sııfır. Çekya'yı yendik herkes kameralar önünde çıktı konuştu. Bari futboldan anlamıyorsunuz kendinizi geri plana atın. Federasyonun bir sözcüsü yok mu? Çıkın konuşun Türk halkına bir hesap verin. Montella'yı attınız basının önüne adam tercümanıyla bir şeyler ifade etmeye çalışıyor." şeklinde konuştu.