Sergen Yalçın'ın müsabakayla ilgili öne çıkan yorumları şöyle...

BARIŞ ALPER TAVSİYESİ

"Hollanda karşısında Barış Alper kesinlikle forvet olmamalı. 4-6-0 gibi bir taktik tercih edilse de stoperler arasında yapamaz bu çocuk. Çizgiye inmesi gerekiyor. Van Dijk hiçbir kafa topunu vermez, adım attırmaz. Umarım Montella böyle bir hata yapmaz."

Rasim Ozan Kütahyalı: "Okan Buruk için ciddi sınav başlıyor" Rasim Ozan Kütahyalı: "Okan Buruk için ciddi sınav başlıyor"

KAAN AYHAN YORUMU

"İstikrarlı futbolcular arasında Kaan Ayhan yer alıyor. Ben mesela bu maçta onu orta sahada deneyebilirim. İsmail ve Orkun cezalı. Kaan'ın orayı kapatması gerekiyor. Galatasaray'da Okan Hoca onu Şampiyonlar Ligi'nde denemiş zaman zaman başarılı olmuştu."

"HOLLANDA ABARTILMASIN"

"Ben Hollanda'nın EURO 2024'ü kazanabileceğine çok ihtimal vermiyorum. Bu Hollanda çok abartılmasın. 2-3 tane kilit oyuncusu var onları durdurduğun zaman her şey olabilir. Üstelik bizim elediğimiz Avusturya, bu takımı gruplarda yenmeyi başardı. Biz de başarabiliriz. O yüzden o havayı, atmosferi yakaladığın zaman ben her şey olabilir diyorum bu saatten sonra. Alınacak hiçbir sonuç benim için sürpriz olmaz. Diyelim ki elendik, Çeyrek Final başarı mıdır? 16 yıl sonra oynamışsak başarıdır ancak ülke futbolunun buna alışması gerekiyor." şeklinde konuştu.

Editör: Berksan Sabancı