Vole'ye konuşan Serdar Ali Çelikler, Galatasaray yönetiminin başarılı bir hamle yaptığını söyledi.

"ADAM EKMEĞİNE BAKIYOR"

"Galatasaray bonuslarla birlikte yıllık 4 milyon Euro'ya Batshuayi'yi bağladı. Fenerbahçeli hesaplar, gazeteciler sallamaya başladı. Hiç sallamayın adam nasıl Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye gittiyse Fenerbahçe'den de Galatasaray'a gelebilir. Ekmeğine bakar, tercihini Galatasaray'dan yana kullandı. 3 büyüklerde oynamış yabancı futbolcu hatırlamıyorum. Bu açıdan tarihe geçebilir. Böylece Icardi-Batshuayi ikilisiyle forvet hattı tamamlandı. Ben Galatasaray'da başarılı işler yapacağını düşünüyorum. Hoca da zaten doğru rotasyon yapmayı biliyor. Geçen seneye göre daha fazla forma şansı bulacaktır. Fenerbahçe cephesi ise yıldız, isim yapmış bir forvet değil ama genç ve potansiyeli yüksek bir isimle Batshuayi'nin yerini dolduracak."

"KEREM AKTÜRKOĞLU GİDECEK"

"Kerem menajerini değiştirdi, Avrupa'dan teklifler alıyor ama resmi değil. EURO 2024'den sonra Galatasaray'dan gidecek. Kalmayı istemiyor. Yönetime ve Okan Buruk'a kararını iletti."

Ahmet Çakar Galatasaray'ın derbide yaşayacağı tehlikeyi açıkladı Ahmet Çakar Galatasaray'ın derbide yaşayacağı tehlikeyi açıkladı

"OKAN HOCA KALECİ İSTİYOR"

"Muslera'nın dışında Okan Hoca bir Türk kaleci istiyor. Günay kalır veya gider orasını bilmem ama böyle bir arayış varmış." dedi.

Editör: Berksan Sabancı