Serdar Ali Çelikler, Galatasaray'da Torreira'nın performansının düştüğünü söyledi.

"TAKIM KOŞMAK ZORUNDA KALIYOR"

"Sara çok iyi transfer, nokta atışı hamle. Sadece biraz daha top taşıması lazım. Onu da yaparsa daha çok hücumda başarılı olurlar. Torreira'nın düşen performansı var. Makouta devamlı koşu yaparken hiç müdahalelerde bulunmadı. Adam kovalamayı bırakmış sanki. Hal böyle olunca da sürekli takım geriye koşmak zorunda kalıyor. İnşallah geçici olur yoksa form düşüklüğü yaşarsa Galatasaray'ın direkt saha sonuçlarına etki eder. "

Gökmen Özdenak: "Çıkan haberlerin hepsi külliyen yalan" Gökmen Özdenak: "Çıkan haberlerin hepsi külliyen yalan"

"YUNUS İYİYSE TAKIMDA SORUN VAR"

"Eğer Galatasaray takımının en iyi oyuncusu Yunus Akgün ise o takım başarılı olamaz. Belirli dönemlerde Yunus seni sırtlar ama genel olarak öne çıkacaksa sorun var demektir. Biz hep Galatasaray'da Muslera, Torreira, Icardi gibi oyuncuların ön plana çıktığını görürdük. Çünkü bunlar takımın en çok kazanan isimleriydi. Yine Galatasaray'da yıldız ve büyük oyuncular sahne almalı. Çok para alanlar çok katkı vermeli. Ayrıca Galatasaray sözleşmelerinin son senesine giren Mertens ve Muslera'nın alternatifini Ocak ayında transfer etmeli. Yoksa büyük sıkıntı yaşayabilir. Sadece bu sene üzerinden konuşmuyorum. Gelecek için de böyle bir hamle gerekiyor."

"HEPSİ DAYAK YEDİLER YA"

"Gelelim Okan Buruk'un açıklamalarına, kendisi 13.olan takımı alıp 2 sene üst üste şampiyon oldu. Başarılı mı? Tartışmasız başarılı ama sen Galatasaray kültürünü unutuyorsun hocam. Geçmişten örnekler verelim Faruk Süren 4 sene üst üste şampiyon oldu, adamı gönderdiler. Dursun Özbek de 3 şampiyonluk kazandı. Adamı göndermek için hesap kitap yapıyorlar. Abdürrahim Albayrak, Ergun Gürsoy, Yurdaşen Karahasan gibi yöneticiler büyük hizmetler yaptı. Hepsi dayak yediler ya. Fatih Altaylı, Galatasaray'ın en zor zamanında Başkan Yardımcısı oldu Mehmet Cansun döneminde yapmadıklarını bırakmadılar. Erden Timur gibi adam tutunacak dal bulamadı, gitmek zorunda kaldı. O yüzden sen ne kadar başarılı olursan ol kimse sana kral muamelesi yapmayacak. Bunu Fatih Terim de yaşadı. Şu an kendisine beste yapılan Icardi'nin yerine bile adam aldılar. Altın ayakkabısı olan futbolcuyu Galatasaray'dan şutladılar. Biraz daha ayakları yere sağlam basmalı hocanın." dedi.

Editör: Berksan Sabancı