Serdar Ali Çelikler, Kerem Aktürkoğlu ve Wilfried Zaha'nın geleceğiyle ilgili de konuştu.

"DEĞERİNİ BULAN HERKES SATILIR"

"Kerem Aktürkoğlu için çift haneli rakamlar geliyorsa düşünmeden gönderirim. Değerini bulan herkes satılır. Aynısını Abdülkadir Ömür için Trabzonspor'da gördük. Kerem Aktürkoğlu satılırsa hem kendisi hem de Galatasaray rahatlar. Eğer devam ederse en ufak kötü futbolda yine çatlak sesler çıkacaktır."

Serdar Ali Çelikler, Erden Timur'un Galatasaray'a dönüş tarihini açkladı Serdar Ali Çelikler, Erden Timur'un Galatasaray'a dönüş tarihini açkladı

"BARIŞ'I SON ANA KADAR BEKLEDİLER"

"Barış Alper'in Young Boys maçı öncesi hastalığı ve ishal durumu söz konusuydu. Son ana kadar beklediler. Yönetim, Barış Alper için özel uçak tahsis etti ve oyuncusunu İsviçre'ye getirdi. Bu bence önemli bir hareket. Yönetimin futbolcularla iç içe olmasını gösteriyor."

"ORTA SAHA VE SOL BEK ALACAKLAR"

"Galatasaray'da artık Zaha'nın satılması sıkıntıya girdi. Devre arasına kadar Galatasaray'da kalacak. Maaş ve vergi işini çözemiyorlar, çıkmaza girdiler. Young Boys'u geçip 2 Eylül'e kadar 2 transfer gelecek. Orta saha ve sol bek alacaklar kesin olarak. Mümkün olursa bu sayı 3'e de çıkabilir. Daha sonra bu tahta kapandıktan sonra 13 Eylül'e kadar Türkiye'de transfer dönemi devam edecek artık elde kalanlardan birkaç oyuncu da düşünülebilir." ifadelerini kullandı.

Editör: Berksan Sabancı