FUTBOL

Serdar Ali Çelikler: "Yere yatmalardan vazgeçin artık..."

Vole yorumcusu Serdar Ali Çelikler, Galatasaray'ın deplasmanda RFS Rigas'la 2-2 berabere kaldığı maçı değerlendirdi.

Abone Ol

Serdar Ali Çelikler, Galatasaraylı futbolcuları sert sözlerle eleştirdi.

"AVRUPA SEVİYESİNDE YETERSİZ"

"Okan Buruk, Avrupa seviyesinde yetersiz bir hoca olduğunu yine ispatlamıştır. Geçen sene Onana diye bir kaleci olmasaydı puanı yoktu. PAOK maçını da Osimhen'in katkılarıyla aldı. Demek ki oyun olarak hiçbir şey göremiyoruz. Hep bireysellik ön planda."

"FUTBOLCULAR BAKKAL, KASAP"

"Rigas takımındaki bazı futbolcular bakkal, kasap felan. Bakın şaka söylemiyorum. Yarı-profesyonel tam profesyonel olmamış futbolcular var. Bahiste oran bile açılmadı Rigas'a. Adamların forveti biraz becerikli olsaydı Galatasaray'ı yenebilirdi."

"HİÇBİR ŞEY YAPAMADIN"

"Barış Alper'de tuhaflık ve sıkıntı var. Icardi de öyle, parasal bir durum değil. Torreira ise ortalıklarda yok. Neden? Yere yatmalardan vazgeçin artık. İki tane uzun boylu orta saha seni yedi bitirdi. Hiçbir şey yapamadın. Yere yatmalar da çare olmadı. Süper Lig'i 3 idmanla götürüyorsun, Avrupa'da yetmiyor işte."

"KAPANAN TAKIMLARI AÇAMIYOR"

"Bundan sonra Elfsborg maçı var Galatasaray'ın, Rigas'tan daha derli toplu takım. Daha önce de söyledim yine söylüyorum. Galatasaray bekleyen takımları yani kapanan takımları açamıyor. Ama kendisi beklerse, kendisi kontra atak futbolu tercih ederse işte o zaman başarılı olabilir. Sonuçlara ve oyunlara bakın hepsi bu neticeyi gösterecek bizlere." ifadelerini kullandı.

{ "vars": { "account": "UA-10790637-3" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }