Serdar Ali Çelikler, Okan Buruk'un tavırlarını Fatih Terim'e benzettiğini söyledi.

"BİZ BUNLARI ÇOK GÖRDÜK"

Erman Toroğlu 3-3'lük maçı yorumladı: "Çöpe gitti, boşa gitti" Erman Toroğlu 3-3'lük maçı yorumladı: "Çöpe gitti, boşa gitti"

"Galatasaray puan kaybedebilir, hoca da hatalı tercihler yapabilir. Dünya'nın her yerinde bunlar yaşanıyor. Ama sen Fenerbahçe ve PAOK'u yenip üzerine 40 bin seyircinin önünde 3-0'dan kendinden daha düşük bütçeli takım karşısında berabere kalıyorsan önce kendini sorgulayacaksın. Final kaybetmedin ya. Dünya'nın sonu değil. Böyle panik havalar yaparsan nasıl başarılı olacaksın? Hem yanlışlar yap, hem takımına puan kaybettir sonra da hakeme, TFF'ye bulaşıp üstünlük kurmaya çalış. Bırak bu Fatih Terim taklitlerini. Biz bunları çok gördük."

"KEREM ÇOK KÖTÜ BİR OYUNCU"

"Ben ne dedim? Bu lig bu Osimhen'i sakatlayacak dedim. Yakıt tüketimi en çok şehir içinde yaşanır, şehir dışında yaşanmaz diye de örnek verdim. Dön Batshuayi'ye bak küsmüş takıma belli. Onun bu tavırlarını Fenerbahçe'den çok iyi biliyorum. Barış Alper enteresan hallere girmiş. Evet penaltı yaptırdı ama Jakobs yine bir performans, mücadele ortaya koydu. Kerem Demirbay çok kötü bir oyuncu. Galatasaray'ın iki maçta da Prag'dan yediği gollere bakın tüm ataklar onun olduğu bölgeden gelmişti."

"ICARDİ'Yİ OYUNDAN ALMAM"

"Ben bu takımda Icardi'yi oynatırım. İsterse sabaha kadar otursun, yine oyundan almam. Neden mi? İki stoperi direkt kendisine yaklaştırıyor. Eksiltiyor rakibini. He o zaman al yanına Batshuayi'yi birebirde veya tekte hücumda golü bulsun." dedi.

Editör: Berksan Sabancı