FUTBOL

Serdar Ali Çelikler: "Osimhen yine sakatlanacak"

Vole yorumcusu Serdar Ali Çelikler, Okan Buruk'un PFDK sevki ve Victor Osimhen'in sakatlığıyla ilgili konuştu.

Abone Ol

Serdar Ali Çelikler, Galatasaray Başkan Yardımcısı Niyazi Yelkencioğlu'nun görevini bırakması gerektiğini söyledi.

"İSTİFA ETMELİ"

"Galatasaray'ın sponsorluktan sorumlu Başkan Yardımcısı Niyazi Yelkencioğlu istifa etmeli. Bunu ikinci kez söylüyorum. Demek ki illegal bahis firmasının reklamını yaptınız. Parayı aldık dediniz, Başkan Dursun Özbek almadık dedi. Kim yalan söylüyor? Onu soruşturma bittikten sonra anlayacağız."

"ÇOK SAÇMA"

"Galatasaray yöneticisi Eray Yazgan'ın açıklamalarının büyük bir kısmına katılıyorum. Doğru söylüyor. Mert Hakan'ın geçen sene hakeme söylediklerinden sonra sevk edilmeyip, Batshuayi'nin 10 gün önceki maç için sevk edilmesi çok saçma."

"GALATASARAY AĞIRLIĞINI ARTTIRMIŞ DURUMDA"

"Bugün Okan Buruk hakeme 'Bir daha burada maç yönetemezsin' deseydi ve hoca UEFA'dan ceza alsaydı Galatasaraylı taraftarlar muhtemelen Okan Buruk'a kızıp 'Senin burada ne işin var?' demişti. Bu yüzden 15 yıldır yabancı hakem gelsin diyorum. Muhtemelen ben bunu dediğimde Okan Buruk daha teknik direktör olmamıştı. Sistem, Galatasaray'dan korkuyor ve çekiniyor. Galatasaray bu sistem içerisinde ağırlığını arttırmış durumda. Sadece siyasi partiler, kulüp yönetimleri açısından söylemiyorum. Genel olarak konuşuyorum. Bu sistem Ali Koç ve Fatih Terim'i istemiyor."

"OSİMHEN YİNE SAKATLANACAK"

"Atletik futbolcular ligimizde çok sakatlanır. Bakın görürsünüz Osimhen yine sakatlanacak. Dur-kalk mevzusunu anlatmıştım. Sakatlandıktan sonra ne oluyor? Fizikleri ve hızları düşüyor. Ismail Jakobs'da da göreceğiz. Mesela Fenerbahçe'den Fred'e bakın geçen seneki gibi değil. Bir daha o eski Fred olmayacak. Sakatlanıyor sonra bir daha sakatlanıyor ve vücudun temposu düşüyor. İşte o yüzden yabancı hakem şart diyorum. Oynatan, devam ettiren hakemlere ihtiyacımız var. Avrupa'nın büyük liglerinde Icardi-Mertens, Dzeko-Tadic ve Rafa Silva-Immobile birlikte oynayamaz." ifadelerini kullandı.

{ "vars": { "account": "UA-10790637-3" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }