FUTBOL

Serdar Ali Çelikler: "Ne Fatih Terim ne Okan Buruk..."

Spor yorumcusu Serdar Ali Çelikler, Galatasaray'ın deplasmanda Young Boys'a 3-2 kaybettiği maça dair konuştu.

Abone Ol

Serdar Ali Çelikler, Galatasaraylı futbolculara ayrı ayrı eleştiriler yaptı.

"4 OLMADIĞI İÇİN DUA EDİYORUZ"

"Biz bu 200 milyon Euro'luk kadroları neden kuruyoruz, 60 milyon Euro'luk takımlara elenmeleri için mi? Young Boys'un 1-2 tane top tutabilen oyuncuları var. Kalesinde de yedek kaleci var. İlk yarı 4 olmadığı için dua ediyoruz. Geçen sene Şampiyonlar Ligi gruplarında veda ettiğin zaman kimse sana bir şey demedi."

"TORREİRA VE SARA DIŞINDA..."

"Galatasaray'ın ilk yarıda tek planı uzun top atmaktı. Niye o zaman bu kadar para harcıyorsun? Torreira ve Sara dışındaki futbolcuları beğenmiyorum. İstanbul'da bu takımı 2 farklı yenersin ama bu şekilde yenemezsin. Davinson ve Abdülkerim yok. İyi kurgu yapman gerek."

"İLK SEN ÇIKACAKSIN"

"Mertens çıkarken kızıyor ama ilk sen çıkacaksın. İkinci yarıda Sara topla buluşmaya başladıktan Galatasaray üretkenlik sağladı. Batshuayi'ye gelirsek göreceksiniz Avrupa maçlarında Batshuayi oynayacak, Icardi yedek bekleyecek."

"GALATASARAY İÇİN YETERLİ DEĞİL"

"Kerem Aktürkoğlu asist yaptı ama artık bu seviye Galatasaray için yeterli değil. Orada Valbuena tarzı kanatta oyun kuracak ve defansa yardım edecek iyi bir oyuncu lazım."

"KİMSE KUSURA BAKMASIN"

"Ne Fatih Terim ne Şenol Güneş ne de Okan Buruk'un takımlarının Avrupa'da başarılı olduğunu göremiyoruz. Derli-toplu futbol, oyunu tutma ve savunma yapma anlayışları sıfır. Bazen Hollanda'ya 4 atıp, Manchester United'ı yenebiliyoruz ama edilgen futbol yok. Kimse kusura bakmasın gerçek bu. Terim'i gördük Ocak-Temmuz sürekli transfer istiyordu. Biraz bir şey ver biz de senin meziyetlerini görelim."

BATSHUAYİ'YE ÖVGÜLER

"Batshuayi'nin teknik kabiliyeti düşük ama bitiriciliği çok iyi. Verdiğin 4 milyon Euro'ya üzülmeyeceksin. Sıfır komples bir adam, küsmez. Beşiktaş'ta beğeniyordum, Fenerbahçe'de sırtı dönük oynamayı becerdi. Atmaya devam edecektir." ifadelerini kullandı.