Serdar Ali Çelikler, Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk hakkında da bazı tespitlerde bulundu.

UltrAslan ve Sebahattin Şirin'den derbi açıklaması UltrAslan ve Sebahattin Şirin'den derbi açıklaması

"FİZİK GÜCÜ KORKUNÇ DÜZEYDE"

"Galatasaray takımının hakikaten fizik gücü korkunç düzeyde. Takım 42 km koşmuş. Yani neredeyse 3 kişi eksik oynuyorlar. Icardi kötü durumda, Torreira artık koşmayı felan bıraktı. Bunların hepsi düzel mi? Düzelir. İnişler çıkışlar olacaktır."

"BARIŞ ALPER 'BEN OLDUM' HAVASINDA"

"Süper Kupa ve bu maçta da gördük ki Barış Alper 'Ben oldum havasında takılıyor. Sen 30 yaşında yıldız bir futbolcu değilsin kardeşim. Kendini geliştirmen gerekiyor. Eksiklerin devam ediyor. Avrupa'dan, şuradan buradan izlendin diye ayakların yerden kesilmesin hemen."

"MOURİNHO OLSAYDI..."

"Galatasaray'ın başında Mourinho olsaydı şu 2 maçta eleştiri yağmuruna tutuluyordu ama Okan Buruk eleştiri almayacak. Çünkü biz Okan Buruk'un takımlarının Ekim ayında randıman almaya başladığını biliyoruz. İki senedir takımları sezona iyi başlayamıyor. Hatta Başakşehir'le şampiyon olduğu sezonun ilk iki maçını da kaybetmişti. Adam takıma öyle bir yükleme yapıyor ve sonradan açılıyorlar. O yüzden bu sene de asıl ritmini yine o tarihlerde bulacak Galatasaray."

"ABDÜLKERİM HALEN KÖTÜ"

"Geçen sezonun son haftalarındaki Karagümrük maçını hatırlayın, EURO 2024 ve şimdiki maçlar. Abdülkerim hepsinde kötüydü, halen kötü. Kısacası oyuncularda bırakmışlık var. Bazıları sıkıldı herhalde takıma bir renk gelmesi gerekiyor."

"KENDİNİZİ KANDIRMAYIN"

"Galatasaray ve Fenerbahçe'de şöyle bir anlayış var 'Geçen sene çok iyiydik bu sene de iyi oluruz' geçen seneki gibi olmaz işte. Oyuncuların bir yaş daha yaşlanıyor, rakipler seni ezberliyor, Beşiktaş arkadan geliyor. Aynı formu tutturamayacaksın. O işleri bir geçin artık. Halen transfere ve takviyelere ihtiyacınız var. Kendinizi kandırmayın."

"EN İYİ TRANSFER BATSHUAYİ"

"Ne Jelert ne de Sara. Galatasaray'ın en net ve en iyi transferi Batshuayi. Göreceksiniz Icardi yedek oturacak, Batshuayi çıkacak oynayacak. Okan Buruk hak edene forma verir." dedi.

Editör: Berksan Sabancı