FUTBOL

Serdar Ali Çelikler: "Helal olsun, büyük fedakarlık yapıyor"

Spor yorumcusu Serdar Ali Çelikler, A Milli Takımın futbolcusu Kaan Ayhan'a övgü dolu sözler sarf etti.

Abone Ol

Vole'ye konuşan Serdar Ali Çelikler, 29 yaşındaki futbolcunun hem Galatasaray'da hem de Milli Takım'da büyük fedakarlık yaptını söyledi.

"AMELİYATINI ERTELEDİ"

"Bu adamın kasığında fıtık çıktı ya. Sakat sakat çıktı oynadı. Ameliyatını erteledi. Gerek Galatasaray'da formayı bırakmadı, gerek de Milli Takım'da görevini yaptı. Hiçbir zaman performansı çok yüksek olmadı ama düşmedi de belirli çizgide devam etti ve standartını korudu. Özellikle EURO 2024'de dikkat edin çok soğukkanlı oynuyor, bireysel hatalarını hiç görmedim. Üstelik bunları ana mevkisi olmadığı yerlerde yapıyor. Mesela 11'ler açıklandığı zaman biz Kaan'ı sağ bek, stoper veya orta sahada görsek şaşırmayız. Çünkü her yerde oynuyor, tam bir joker. Helal olsun gerçekten. Büyük fedakarlıklar yapıyor. Bunun dışında kaptanlık görevi de iyi. Karakteri de oturdu. O güveni takım arkadaşlarına veriyor, yeri geldiği zaman rakibe de posta koyuyor."

"GALATASARAY'A YANSIYACAK"

"Kaan bu sezon belki de 45-50 maç arası görev aldı. Bu mental ve fiziksel yorgunluk yeni sezonda Galatasaray'a yansıyacak. Yani Şampiyonlar Ligi eleme ve lig başındaki maçlarda istenen görüntüyü veremeyebilir. Çünkü bu hep böyle olmuştur. Özellikle büyük takımlarda fazla forma şansı buldukları için Milli Takımdan yorgun dönerler ve formda görüntüsünden biraz daha uzaklaşırlar." şeklinde konuştu.

{ "vars": { "account": "UA-10790637-3" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }