Serdar Ali Çelikler, Danimarkalı futbolcuda Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk'un ısrar ettiğini söyledi.

"OKAN HOCA TALİMAT VERMİŞTİ"

"Galatasaray takımının zaten oturmuş bir omurgası vardı. Stoper tandemi, orta saha kurgusu ve atanı tutanı belliydi. Burada Okan Hoca talimat vermişti. Transferde fizik ve kondisyonu yüksek futbolculara önem verecekti. Çünkü oyun anlamında zaten istediklerini yaptılar Şampiyonlar Ligi'nde ama bu saydığım iki özellikle sınıfta kaldılar."

JELERT - BOEY KIYASI

Ahmet Çakar: "Galatasaray'ın kadrosu iyi değil" Ahmet Çakar: "Galatasaray'ın kadrosu iyi değil"

"Onun için de Jelert hamlesi yapıldı. Diri ve 90 dakika boyunca ayakta kalabilen bir bek. Boey ilk geldiğinde çelimsizdi ama bu biraz daha ne yaptığını biliyor. Uyum süresi ve takıma katkısı çabuk olur diye düşünüyorum. O yüzden Galatasaray'da başka bir etki yaratır."

"BONSERVİSİ FAZLA"

"Galatasaray bek bölgesine daha önce Boey, Linnes, Köhn gibi potansiyelli isimler getirdi. Hiçbirine 9 milyon Euro civarı para vermemişti. Hatta Sevilla'dan gelen Mariano bile bu kadar pahalı gelmedi. O yüzden Jelert'in bonservisi bana fazla geldi. Ama transfer bu. Oyuncunun piyasası vardır sende de o gelişimi ve patlamayı yapar satarsın 20-25'e başarı olursun hem sportif hem de mali açıdan." ifadelerini kullandı.

Editör: Berksan Sabancı