Serdar Ali Çelikler, Galatasaray'ın transferde vites arttıracağını söyledi.

"NELSSON MAÇA ISINAMADI"

"Nelsson'un ilk golde ciddi bir hatası vardı. Çünkü maça ısınamadı. Zaten karşılaşmanın genelinde iki takım oyuncuları da çok hatalar yaptı. İlk sinyallerini burada aldık. Oyunun bütün aksı ilk golde değişti."

"DÜŞÜK TEMPO YARAMADI GALATASARAY'A"

Erman Toroğlu: "Mourinho tırmandıracak, Okan Buruk karşılık verecek" Erman Toroğlu: "Mourinho tırmandıracak, Okan Buruk karşılık verecek"

"Okan Hoca ikinci yarıda Batshuayi hamlesiyle 4-4-2'ye döndü ama oyun pek oynanamadı. Çünkü düşük tempo yaramadı Galatasaray'a. Fauller, sakatlıklarla karşılaşma çok durdu. Barış Alper biraz agresiflik yarattı ama onun dışında pozisyonu rakip tarafa taşıyamadılar. Beşiktaş dengeli oyunun karşılığını, orta sahayı boşaltan Galatasaray karşısında almayı başardı."

"KARALAR BAĞLAMAYA GEREK YOK"

"Galatasaray savunmasında hata yapmayan kimse kalmamıştı. Penaltı pozisyonunda Abdülkerim hata yaptı o da tam oldu. Beşiktaş net bir galibiyet aldı. Galatasaray hiçbir zaman sezona hazır başlamaz. Bunu biliyoruz. Okan Buruk dönemlerinde de şahit olduk. O yüzden karalar bağlamaya gerek yok. Düzelecektir. Galatasaraylı futbolcuların kendini yere bırakma ve rakiple didişme işine son vermesi gerekiyor."

"SARA'DAN SONRA 1-2 TRANSFER..."

"3-0 olsa Okan Buruk bahaneleri anlatabilirdi. Köhn ofsaytı bozdu, gollerimiz ofsayta takıldı, Nelsson bireysel hata yaptı vs diye gidebilirdi. Ama 5-0'lık skorun izahı yok. Galatasaray'da bunun yansımaları olacaktır. Yönetime transfer tepkileri artacaktır. Ben bu sonucun transfere yansıyacağını düşünüyorum. Sara'dan sonra 1-2 transfer daha gelecektir. Nelsson açısından da satılması gündeme gelebilir."

YUNUS AKGÜN'E ELEŞTİRİ

"Burada önemli olan Galatasaray'ın fizik olarak Beşiktaş'ın gerisinde olmasıdır. Genç dediğimiz Yunus Akgün, 90 dakika oynayan Rafa Silva'yı kovalamıyor. Kabul edilebilir bir şey değil. Kendini de yere atmaya devam ediyor." şeklinde konuştu.

Editör: Berksan Sabancı