FUTBOL

Serdar Ali Çelikler: "Dursun Özbek'in kardeşi 15 milyon Euro verdi"

Vole yorumcusu Serdar Ali Çelikler, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in geleceği hakkında çarpıcı ifadeler kullandı.

Abone Ol

Serdar Ali Çelikler, Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün'ün istifa kararını da değerlendirdi.

"BURAYA FAZLAYIM HAVASINDA DEĞİL"

"Osimhen'in burayı sevdiği, saygı duyduğu ve mutlu olduğu da çok belli. Ben ne olursa olsun sezon sonuna kadar Galatasaray'da kalacağını düşünüyorum. Bu yaşta son derece mütevazi bir yapısı var. Türkiye Ligi'ne büyük etki edecek. Atletizm olarak Icardi ve Batshuayi'nin önünde. Teknik açıdan Icardi'nin gerisinde. Ben buraya fazlayım havasında değil. O çok güzel. Osimhen gibi futbolcuyu her zaman izlemek isterim. Bu ligin bunlara ihtiyacı var."

"OKAN BURUK BUNU ÇÖZMÜŞ AMA..."

"Derbiler hariç Galatasaray'ın puan kaybetme ihtimalini çok görmüyorum. Orta sahada basarsın Anadolu takımları dönen topları alıp ileriye çıkamıyor baskı yaptığın zaman bir de stoperlerin iyi oyun kurup baskıyı ayarlayabilirse tamamdır. Okan Buruk bunu çözmüş. Ama Avrupa'da öyle yapamazsın 2-3 topta kalene gelirler."

"EKİM AYI ÇOK SERT GEÇECEK"

"Galatasaray, Kadıköy'de Fenerbahçe'yi yenerse Dursun Özbek'e büyük artı yazılır. Ekim ayındaki Genel Kurul sıkıntılı geçmez. Yenilirse o Genel Kurul daha sıkıntılı geçer. Erden Timur ve Cenk Ergün gitti. Bu işin sonu yok. Devam ederse bu sıkıntılar o zaman Dursun Özbek de gider. Florya, forma sırt sponsorluğu, Young Boys, karaborsa iddiaları, Erden Timur vs çok tartışılır. Eğer farklı skor mağlubiyeti gelirse o zaman Okan Buruk'a yazar. Ekim ayı Dursun Özbek için çok sert geçecek."

"AİLEDEN BİRİSİNİ FEDA ETTİ"

"Cenk, Özbek ailesi tarafından seviliyordu. Dursun Özbek neredeyse aileden birisini feda etti. Mehmet Özbek, kardeşi Dursun Özbek'in ortağı gibi. Dursun Özbek'in kulüpten 30 milyon Euro alacağı var. O paranın 15 milyon Euro'su da Mehmet'in. Herkes kardeşine laf ediyor ama adam halen orada. Cenk Ergün'e laf ediyorlar buna karşılık kurduğu kadro 2 sene üst üste şampiyon oldu. 1 golle de şampiyonluğu kaçırdılar. Fatih Terim niye gelir gelmez Cenk Ergün'ü gönderdi diyeceksiniz. Fatih Terim hiçbir zaman üstünde bir adam istemez. Taraftarın tepkisi de son derece yanlıştı."

"SUÇLANACAK BİRİSİ HATİPOĞLU'DUR"

"Bu transfer döneminde suçlanacak birisi varsa o da İbrahim Hatipoğlu'dur. Cenk Ergün senin maaşlı çalışanın. Ona talimatı verirsin gider oyuncunun kapısında yatar. Gel dersin gelir. Patron yöneticidir. Bu Dursun Özbek'e bir şey diyemeyenlerin yandan dolaşmasıdır. Cenk Ergün de bu algılara kendisi düştü."

"HADİ BUYUR DERLER ADAMA"

"Şimdi Okan Buruk diyorki 'Kadrom çok iyi, Avrupa'da kupa istiyoruz' bütün sorumluluğu aldı. O zaman sana 'Yönetimin bir kabahati yok, hadi buyur' derler adama. Olumsuz sonuçlarda da sen ön plana çıkarsın." sözlerine yer verdi.