FUTBOL

Selim Soydan: "Yönetim, Okan Buruk'a tuzak yaptı"

Telegol yorumcusu Selim Soydan, Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho ve Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk'un performanslarını değerlendirdi.

Abone Ol

Selim Soydan, Okan Buruk'un Mourinho'ya göre şanslı olduğunu söyledi.

"YÖNETİM OKAN'IN ÖNÜNE ATTI"

"Galatasaray'ın çok iyi kadrosu var, çok iyi oyunculara sahip. Orta sahası koşuyor, top yapıyor. Forvetinde birbirinden değerli 3 golcüsü var. Hepsinin meziyetleri çok farklı. Şunu da söyleyeyim normalde teknik ekip, Kerem Aktürkoğlu'nu göndermesinden yana değildi. Yönetim, tuzak yaptı. Kerem'i Okan'ın önüne attı ve gönderttiler. Sanki hoca göndermiş gibi oldu ama işin aslı öyle değil. Benfica'dan gelen teklif de tadı tuzu oldu."

"FENERBAHÇE KORKUYOR"

"Jose Mourinho kimi istediyse Fenerbahçe aldı. Özellikle El Nesyri konusunda çok ısrar etti. Levent Mercan ve Oğuz Aydın hariç diğerlerin hepsi direkt Mourinho'nun 'Kesin alınsın' dediği isimler. Fenerbahçe korkuyor. Şöyle ki eğer önümüzdeki Samsunspor ve Manchester United maçlarında olumsuz sonuç çıkarsa o zaman çatırdamalar artar. Galatasaray'ın puan avantajı olarak Beşiktaş ve Fenerbahçe'ye göre avantajı var. Bir de Mourinho sistem oturtmaya çalışıyor. Yeni adamlar geldi, yeni bir düzen oluştu. Galatasaray'da Okan Buruk'un hazır kadrosu var bir iki hamleyle istediklerini yapabiliyor." şeklinde konuştu.

{ "vars": { "account": "UA-10790637-3" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }