FUTBOL

Selim Soydan: "Icardi'ye milyon Euro'lar versen onu yapmaz"

Telegol yorumcusu Selim Soydan, Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk ve golcüsü Mauro Icardi hakkında konuştu.

Abone Ol

Selim Soydan, Fenerbahçe'den transfer edilen Michy Batshuayi'ye de övgüler sarf etti.

"OKAN BURUK'UN EKSİĞİ..."

"Galatasaray takımında egosu yüksek ve şişkin oyuncular var. Bunlara Icardi, Ziyech, Kerem Aktürkoğlu ve gitti denilen Zaha'yı sayabilirsin. Bana göre Okan Buruk'un eksiği bu kriz anlarını veya yıldız olarak adlandırılan isimler karşısında tavrını koyamaması. Galatasaray'ın 2 maçında da takım olgusu göremedik. Konu sadece transferden ibaret değil. Takım olarak mücadele edemezsen başarılı olamazsın. Sezon başı olduğu için mi böyleler yoksa kalıcı olarak birbirlerinden kopuk oynayacaklar mı? Hepsi 1-2 ay içerisinde anlaşılır."

"HELAL OLSUN ADAMA"

"Galatasaray'ın geçen seneki şampiyonluk kutlamalarına bakın. Icardi, Derin Galatasaray'ı adlandıran pelerinle sahneye çıktı. Helal olsun adama. Icardi'ye normal şartlar altında milyon Euro'lar versen onu yapmaz. Demek ki taraftara ve camiaya kulak veriyor. Sürekli paylaşımlarında hep Galatasaray ürünleri ve Galatasaray marşları görüyoruz. Hep kulübe oynuyor."

"PARALARI ÖDENMİYORMUŞ"

"Kulağıma gelen bazı şeyler var, yerli futbolcuların paraları ödenmiyormuş. Özellikle Kerem Aktürkoğlu ve Barış Alper Yılmaz'ın alacakları var. Sen eğer yabancı futbolcuna tıkır tıkır milyon Euro'ları yatırıp, yerlilere üvey evlat muamelesi çekersen olmaz. Sonra takımda huzursuzluk çıkar. Bunu da hocanın ifade etmesi gerekiyor işte. Sen hem futbolcuları kampa yetiştirme hem de gel paraları ödeme olacak iş mi?"

"ERDEN TİMUR GİBİSİ GELMEZ"

"Galatasaray yönetimi, Erden Timur'a haksızlık yaptı. Erden Timur gibisi kolay kolay gelmez. Onu içerdeki bazı yetkililer de biliyor ama karşı koyamıyorlar."

"BATSHUAYİ'Yİ BEĞENİYORDUM"

"Ben Fenerbahçe'den beri Batshuayi'yi beğeniyordum, Beşiktaş'ta tutmadı ama şanssız bir sezon geçirmişti. Galatasaray'da çok gol atacağını düşünüyorum. Bak bir sağ beke bile 8-10 milyon para veriyorsun. Ama gidip ligi bilen ve kaliteli bir adamı bonservis ödemeden kadrona kattın. Bu da bir transfer başarısıdır. Hep olumsuz şeyler söylemeyeceğiz." ifadelerine yer verdi.