Rıdvan Dilmen, Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk'un geleceğiyle ilgili de net ifadeler kullandı.

"FARK YEME İHTİMALİNİZ YÜKSEKTİR"

Adnan Polat ve Erden Timur'un Florya anlaşmazlığı Adnan Polat ve Erden Timur'un Florya anlaşmazlığı

"Derbi 1-0 devam ediyordu Galatasaray'ın hücumunda kim vardı? Zaha, Icardi, Batshuayi ve Barış. Siz bu 4 hücumcuyla Beşiktaş, Trabzonspor, Fenerbahçe veya Avrupa'dan herhangi bir takıma bu şekilde çıkarsanız fark yeme ihtimaliniz yüksektir."

"TÜRKİYE LİGİ'NİN GERÇEĞİDİR"

"Döndük Hatayspor maçında yine aynı senaryo yaşandı. Galatasaray 1-0 geriye düştü. Nasıl bitirdi hoca? Barış sağ beke, ileriye Batshuayi ve Icardi, kanatlara da Kerem Aktürkoğlu ve Yunus Akgün'ü attı. Orta alan sadece Torreira ve Sara'ya kaldı. Defansta Davinson tek başına Hatayspor'u mağlup etti. Bu futbolun gerçeği değildir ama Türkiye Ligi'nin gerçeğidir. Bu gerçeği Okan Buruk biliyor. Hatay'ın çıkamayacağını tahmin etti. Zaten son pasları ve son vuruşları iyi yapsalar karşılaşma buraya kadar gelmezdi. Jose Mourinho da bunu görmeli. Okan Buruk'un yaptığını yapmalı. Anadolu takımlarına karşı böyle oynanır. Galatasaray'ın 2 sene üst üste şampiyonluğu böyle geldi."

"OLAĞANÜSTÜ KREDİSİ VAR"

"Okan Hoca'nın 2 sene üst üste kazandığı şampiyonluktan ötürü olağanüstü kredisi var. Yapılan eleştirilere de taraftarın müsade edeceğini düşünmüyorum."

"EN KÖTÜ OYUNCUSU..."

"Hoca'yı Zaha'ya şikayet eden futbolcu, Okan Buruk'un en kötü oyuncusu. Bunu bildiği için direkt böyle bir bilgi verdi. Mertens, Beşiktaş derbisinden sonra ne dedi? 'Yapılan değişikliklerden sonra böyle olduk' Galatasaray'ın bunu çözmesi gerekiyor. Icardi, Zaha, Ziyech ve Mertens gibi profilleri yönetmek kolay değil. Oyundan çıkıp kapris yapabilirler. Kimse Okan Hoca'ya bir şey demesin. Ayrıca Olimpiyat Stadı için en kötü zemin dedi ona da katılıyorum." şeklinde konuştu.

Editör: Berksan Sabancı