FUTBOL

Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın PAOK galibiyetini yorumladı: "Beklemiyordum"

HT Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın evinde PAOK'u 3-1 mağlup ettiği maça dair tespitler yaptı.

Abone Ol

Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın çıkışta bir oyun oynadığını ifade etti.

"BEKLEMİYORDUM"

"Galatasaray sezona 6'da 6 ile başladı. Ezeli rakibini yendikten sonra bu kadar yüksek temposunu ve arzulu futbolunu gerçekten hiç beklemiyordum. PAOK da beklediğimizden iyi oynadı. Eğer bu maç berabere bitseydi çok yazık olurdu."

"ADIMIN RIDVAN OLDUĞU KADAR BİLİYORUM"

"Teknik adamlar eleştiriye açık olmayabilir ama iç dünyasında bunlar hep vardır. Belli ki Young Boys maçından ders çıkarmış hoca. Adımın Rıdvan olduğu kadar biliyorum ki 1-1 devam etseydi hemen çift forvete dönecekti. Onun yerine Kerem Demirbay hamlesi yaptı. Çok profesyonel ve hiç küskünlük yapmıyor. Hep kendini gösteriyor. Sonra da Batshuayi'yi aldı. Bu değişikliği anlamadım."

"GATTUSO, PİRLO, KAKA..."

"Galatasaray'ın orta sahasında Torreira (Gattuso), Kerem Demirbay (Pirlo), Sara (Kaka) görevi gördü sanki. Abdülkerim gecenin en iyisiydi. Jakobs'u çok beğendim. Osimhen fizik ve tarz olarak iyi futbolcu. Ama Icardi de çok başka bir seviye. Eğer Galatasaray çift forvet oynayacaksa 4-4-2, 3-4-1-2, 4-3-2-1 veya 3-5-2 formülüne gidecek. Ayrıca duran toplarda da çok etkili olmaya başladılar. Hafta sonu Kasımpaşa maçında 4-5 oyuncu rotasyona girecektir." ifadelerini kullandı.