A Spor'a konuşan Reha Kapsal, Galatasaray'ın Fenerbahçe'ye büyük üstünlük kurduğunu söyledi.

"BU REAKSİYONU HERKES GÖSTEREMEZ"

"Galatasaray, Beşiktaş'a 5-0 yenildi ardından kendinden düşük bütçeli Young Boys'a elendi. Herkes noluyo felan dedikten sonra Galatasaray 6'da 6 yaparak bir reaksiyon gösterdi. Bu reaksiyonu herkes gösteremez. Derbi maçını 1.dakikadan 90.dakikaya kadar üstün oynadılar ve anasının ak sütü gibi hak ettiler."

"BİZİ YERDEN YERE VURDULAR"

"Mourinho ile ilgili tavsiye verdiğimiz zaman veya hatalarını söylediğimiz zaman bizi yerden yere vurdular. İtalyan, İngiliz gazeteci de Mourinho'yu eleştiriyor. O zaman bugün de eleştirmeyelim. Böyle devam etsin. Eylül ayındayız Lille, Göztepe ve Galatasaray maçlarıyla birlikte 3.kaza yaşandı."

Sinan Engin: "Okan Buruk, Jose Mourinho'ya ders verdi" Sinan Engin: "Okan Buruk, Jose Mourinho'ya ders verdi"

"SANA NE OSİMHEN'DEN?"

"Acun Ilıcalı, Osimhen'in iyi oynamadığını söylemiş. Göğüs pasıyla asist yapmadı mı? Ayrıca sane ne Osimhen'den bırak onu Galatasaraylı yöneticiler değerlendirmesini yapar sen El Nesyri'ye baksana. Bonuslarla 30 milyon Euro bonservis vereceksin. Her yıl kemiksiz 4 milyon Euro maaş alacak Fenerbahçe'den. Bunları tartışalım. Hazır olmadığını, uyum sorunu yaşadığını belirtebilirsin ama bu tür toplara girmenin anlamı yok." ifadelerini kullandı.

Editör: Berksan Sabancı