FUTBOL

Rasim Ozan, Okan Buruk'u uyardı: "Fatih Terim 7/24..."

Spor yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı, Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk'la ilgili çarpıcı sözler sarf etti.

Abone Ol

Rasim Ozan Kütahyalı, Konyaspor - Galatasaray maçının hakemlerine de sert demeçler yöneltti.

"KUMPAS KURULDUĞUNU GÖRDÜM"

"Galatasaray hakeme rağmen kazandı. Resmen Galatasaray'ın önüne bir kumpas kurulduğunu artık gördüm. Beşiktaş ve Fenerbahçe'de oynamış Oktay Derelioğlu ile konuştum. Kendisi de bana hak verdi. İptal edilen golün faulle hiçbir ilgisi yok. Hadi ben Galatasaraylıyım diğer Beşiktaşlı, Fenerbahçeli yorumcuları da dinleyin bakalım ne diyecek? Ey TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu sana güveniyorum ama 2-2 bitseydi Riva sallanıyordu. Böyle bir şey olabilir mi? Sadece iptal edilen gol de değil. Hakemin faul açısından tüm takdir haklarını Konyaspor lehine kullandı. Eğer ben de Hacıosmanoğlu'nu tanıyorsam Bayarslan'ın o düdüğünü astırır. Zaten testleri felan da geçememiş. Zorla adamı tutmuşlar MHK'nin içerisinde." 

"TERİM'E RAĞMEN KAZANACAKSIN"

"Zaten Okan Buruk'u birileri yerinden etmek istiyor. Koltuğunda gözü olanlar var isim vermek istemiyorum. Bu hakemlerin yaptıkları da üstüne tüy dikiyor. 2 sene şampiyon yapamayan adamın 1 sene kredisi olmaz mı? Yapmayın Allah aşkına. Ben Galatasaray'ın kültürünü söylüyorum. Gerekirse hakemlere ve Fatih Terim'e rağmen kazanacaksın. Ben her zaman senin yanında olacağım. Terim 7/24 saat kulis yapıyor hiç uyumadan. Onun ismini bir tek ben alabilirim. Diğerleri korkak. 5-6 maç üst üste kaybetsin Okan'ı gönderecekler. İnşallah Young Boys'u da eleyecek. Şampiyonlar Ligi'nde de başarılı olacak. Dön Fenerbahçe'ye bak, Mourinho 10 maç da kaybetse kredisinin olacağını biliyor ve rahat davranıyor. Herkese sallayıp duruyor."

"ABDÜLKERİM'E HAKSIZLIK YAPIYOR"

"Konya taraftarı Abdülkerim'e haksızlık yapıyor. Geçen senelerde de bunları yaptılar. Bu adam size para kazandırmak için 1 yıl sözleşmesini uzattırdı. 3 milyon Euro'ya yakın para soktu kasasına. Ayıptır verdiğiniz tepkiler."

"UMARIM HATİPOĞLU'NU YEMEZLER"

"Galatasaray yöneticisi İbrahim Hatipoğlu'nun demeçleri çok yerindeydi. Kendisi bir şeyler yapmaya çalışıyor. Umarım onu da yemezler. Galatasaray taraftarının içerisinden gelen bir isim. Olgun açıklamalar yaptı." şeklinde konuştu.