FUTBOL

Rasim Ozan Kütahyalı'dan Mehmet Ağar'a Galatasaray uyarısı

Spor yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı, geçtiğimiz günlerde Galatasaray'ın Divan Kurulu'na katılan Mehmet Ağar'la ilgili konuştu.

Abone Ol

Rasim Ozan Kütahyalı, Galatasaray'ın Antalyaspor maçını da tahmin etti.

"GALATASARAY KAZANIR"

"Milli aralar Galatasaray'a her zaman yarar. Bence Antalyaspor deplasmanında Galatasaray kazanır. Forvet hattında ise kim daha sağlıklıysa o görev almalı. Osimhen veya Icardi fark etmez. Hangisinin sakatlığı daha yüksekse o dinlendirilmeli."

"KATILMAMALIYDI"

"Mehmet Ağar bir dönemler Türk siyasetinin önemli figürlerinden birisiydi. Artık yaptıkları geride kaldı. En önden sırada Divan Kurulu'nu izledi. Bence toplantıya katılmamalıydı. Eğer böyle durmaya devam ederse çeşitli dedikodular çıkabilir. Adnan Polat da camianın içerisinde rol almaya başladı ona da eleştiri var. Ağar'ın etkinliği ve dönemi bitti."

"FENERBAHÇE'DEN NEFRET EDİYORLAR"

"Dünya'da ABD nasılsa Fenerbahçe Türkiye'de öyle. Özellikle Anadolu takımları ve Anadolu halkı Fenerbahçe'den nefret ediyorlar. Galatasaray her zaman onlara daha sempatik gelmiştir. Bunu Ali Koç ve yönetimi özelinde söylemiyorum, son 30 yılda öyle. O yüzden Samsunspor başkanı ve diğer Anadolu takım kulüplerinin başkanları Fenerbahçe'yle oynayacakları maç öncesi 1 ay bunu gündeme getirirler. Ama dön bak bazı iş adamları da Ali Koç'a yakın. Mesela Kasımpaşa Başkanı Fatih Saraç. Eyüpspor ve Bodrumspor da öyle." ifadelerini kullandı.

{ "vars": { "account": "UA-10790637-3" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }