Rasim Ozan Kütahyalı, Galatasaray'ın önümüzdeki yıllarda satılabileceğini söyledi.

"HEPSİNİ BEZDİRDİNİZ"

"Her kim Galatasaray'a hizmet ediyorsa onu al aşağı ettiler Galatasaray'dan. Hizmet eden, iş yapan adamların hepsini bezdirdiniz. Kanser ettiniz."

"BÖYLE GİDERSE SATARLAR"

"Galatasaray başarıya alışkın ve elde ettiği kupalarla büyüklüğünü ispat etmiştir. Eğer 3-5 yıl başarısız olursa bu kulübü satarlar. Artık Başkan olacak, yöneticilik yapacak adam bulamazsınız. Bakın Fenerbahçe'de Ali Koç 6 yıl başarısız ama bütün ipler onun elinde. Niye? Çünkü parası var adamın. Yarın bir gün Dünya ekonomisinden anlayan, servetli iş adamları bir araya gelir ve Galatasaray'ı satın alır. Oradaki kongre üyeleri de Ada'da ve tesislerde takılmaya devam eder, pilavını yer, ayrıcalıkları tanınır. Alan razı veren razı Galatasaray'da yeni bir dönem başlar."

"ERDEN AKILLI ADAM"

Ertem Şener: "Galatasaray o kadroyla çıksın 5 tane yer" Ertem Şener: "Galatasaray o kadroyla çıksın 5 tane yer"

"Ben Erden Timur'u Basketbol A.Ş'de yaptıklarından biliyordum. Yükseleceğini de tahmin ettim. Ama kimse bu kadar hem başarılı hem de popüler olacağını düşünemedi. Şimdi bugün öyle bir noktaya geldi ki milyonların sevgilisi oldu. Erden akıllı adam. Nerde nasıl davranması gerektiğini biliyor. Başkan olması gerekiyorsa olur. Bu zekasının dışında çok dürüst ve efendi bir insandır." ifadelerini kullandı.

Editör: Berksan Sabancı