FUTBOL

Rasim Ozan Kütahyalı: "Okan Buruk sakın cevap verme..."

Spor yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı, Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk'a bazı çağrılarda bulundu.

Abone Ol

Rasim Ozan Kütahyalı, Okan Buruk'un Mourinho'ya cevap vermemesi gerektiğini söyledi.

"HİÇBİR ŞEKİLDE KONUŞMA"

"Ben normalde programlarda Sarı-kırmızı kravat takmam. Galatasaray popülizmi de yapmam. Ama Mourinho'nun salvolarını görünce, Galatasaray yönetiminin Okan'a sahip çıkmayışını ve yönetimin içindeki kargaşaları görünce sahip çıkma gereksinimi hissettim. Okan'a buradan şunu söylüyorum Mayıs ayında konuşun. Şu an Mourinho'ye cevap verme ve gaza gelme. Uzatılan mikrofunu geri çevir hiçbir şekilde konuşma. Okan Buruk bu sene şampiyon olmalı ve sezon sonunda Mourinho'yu Türkiye'den göndermeli."

DURSUN ÖZBEK'E SERT ELEŞTİRİLER

"Eğer Galatasaray yönetimi böyle davranırsa ben bazı şeylerde daha sert çıkışlar yaparım. Daha net konuşurum. Galatasaray'daki bu iç kavgalar, rakiplerin ekmeğine yağ sürüyor. Bak Dursun Özbek 2 senedir dedikodu yaptın yaptın Erden Timur'u soğuttun. Gittin Fatih Altaylı'nın evine Erden Timur dönsün diye yalvardın. Dönmedi. Galatasaray yönetimi ve şampiyon olmuş takımın içerisindeki bilgiler çarşaf çarşaf basına sızıyor. Ben Fenerbahçe'yi beğenmiyorum ama oradaki bilgiler sızıyor mu? Sızmıyor. Gör Aziz Yıldırım ve Ali Koç birbirlerine sarıldılar kanka oldular. Biz de Kerem Aktürkoğlu'nun yaptığı olay günlerdir konuşuluyor."

"OKAN 5 HAFTA MAÇ KAYBETSİN..."

"Mourinho 10 hafta üst üste yenilsin hiç kimse bir şey demez. Ama Galatasaray'ı 2 sene üst üste şampiyon yapmış Okan Buruk 5 hafta maç kaybetsin anında gönderirler. Galatasaray medyası ve Fenerbahçe medyasının farkı budur." dedi.

{ "vars": { "account": "UA-10790637-3" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }