FUTBOL

Rasim Ozan Kütahyalı: "Okan Buruk, Erden Timur'u hedef aldı"

Spor yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı, Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk ve Başkan Dursun Özbek'in açıklamalarını değerlendirdi.

Abone Ol

Rasim Ozan Kütahyalı, Okan Buruk ve Dursun Özbek'in Erden Timur'u hedef aldığını iddia etti.

"ERDEN TİMUR'U SUÇLUYOR"

"Önce Başkan Özbek'in demeçlerine bakalım. Diyor ki içerde köstebekler var, bizim içimize sızıyorlar. Senin yönetiminin içerisine  kim sızacak? Sana Başkanlık seçimlerinde potansiyel rakibin olacak kişi Erden Timur. Yani Erden Timur'u suçluyor. Ligdeki rakiplerinden Ali Koç ve Hasan Arat'la çekişiyorsun, ağzına geleni söylüyorsun. Koç Holding'de çalışan yöneticilerin bile var. Onları suçlasan hemen gönderirsin veya başka şekilde bertaraf edersin. Kesinlikle Timur'a yönelik demeçler verdi."

"OKAN BURUK DA AYNI ŞEKİL"

"Dursun Özbek'ten sonra Okan Buruk da aynı şekil Erden Timur'u hedef alıyor. İçerde sızıntılardan bahsediyor. Ne hikmetse bu sızıntılar Erden Timur döneminde dile gelmiyordu. Bir şeyler dönüyor demek ki. Ben Erden'i yakından tanıyorum bu işlere girmez. Ama Galatasaraylı olduğunu iddia eden bazı gazeteci ve muhabirler durduk yere Erden Timur'u övüp, Dursun Özbek ve yönetimini yerden yere vurursa o zaman başka şeyler konuşulur. Daha ilk haftadan bunları söylüyorsak önümüzdeki aylarda kavgalar büyüyecektir. Şu da olabilir Galatasaray yönetimi kendi başarısızlıklarını ve beceriksizliklerini örtmek adına hayali düşman çıkarıyor da olabilir. Bu hayali düşman da Erden Timur'dur onlara göre." dedi.