Rasim Ozan Kütahyalı, teknik direktör Vincenzo Montella'dan ziyade sahadaki futbolcuları sert bir dille eleştirdi.

"SİZ NE İŞE YARIYORSUNUZ?"

"Önce sahadaki Galatasaraylı futbolculardan başlayayım. Kardeşim siz ne işe yarıyorsunuz ya? Kerem ve Yunus'un Galatasaray'daki huyları devam ediyorlar. Beklerine yardıma gelmiyor. Senin karşında 3.sınıf bir Avrupa takımı yok. Portekiz'le oynuyorsun. Böyle devam ettiğiniz sürece ne Galatasaray'da ne de Avrupa'da tutunamazsınız. Ben ilk defa Barış Alper'i de bu kadar kötü gördüm. Abdülkerim de aciz kaldı savunmada. Belki de partneriyle anlaşamadı. Kaan orta sahada çok top geçirdi."

Rasim Ozan Kütahyalı: "70 milyon Euro'luk orta saha..." Rasim Ozan Kütahyalı: "70 milyon Euro'luk orta saha..."

"ALTAY, MUSLERA'NIN YEDEĞİ BİLE OLAMAZ"

"Fenerbahçe kariyerinden beri söylüyorum bu Altay Milli Takımın kalecisi olamaz. Bizim Muslera 38 yaşına gelmiş onun yedeği bile olamaz. Zaten Manchester United'da sadece 1 maçta oynadı. Mert varsa o oynar yoksa Uğurcan şans bulur. Yenilen ikinci golde Samet'le birlikte büyük hatası vardı. Ama en büyük hata orada Samet'in."

"OKAN BURUK'A HAKSIZLIK ETMİŞİM"

"Ben yenildiği maçlardan sonra Okan Buruk'a haksızlık etmişim. Okan'ın açıklamalarına bakıyorum bir de Montella'ya arada dağlar kadar fark var. Okan bir şeyler anlatıyor, analitik zekası üstün. Montella halen yanlışlarını savunmaya devam ediyor."

"İKİSİ DE GİDECEK"

"Benim öngörüm 1 ay sonra TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ve Vincenzo Montella burada olmayacak. İkisi de gidecek. Şu anki ortamda Servet Yardımcı seçimlerde önde gözüküyor. O da Türkiye'yi bilen yerli bir teknik adamla yeni bir başlangıç yapar." şeklinde konuştu.