Rasim Ozan Kütahyalı, Sarı-kırmızılı yönetimin Rafa Silva transferini unutturacak bir transfer yapacağını aktardı.

"YÖNETİCİLERLE KONUŞTUM..."

"Galatasaraylı taraftarlar rahat ve müsterih olsun. Yöneticilerle konuştum, Rafa Silva hamlesine karşılık fena bir transfer hamlesi gelecek. Ama tabii bu işler öyle kolay değil. Kampa yetişemez belki ama Şampiyonlar Ligi play-off maçlarına yetişebilir. Ben boş atmam biliyorsunuz."

"ERDEN'İN AYRILIĞI SONRASI..."

Serdar Ali Çelikler: "Dursun Özbek Florya'yı satıp alacak.." Serdar Ali Çelikler: "Dursun Özbek Florya'yı satıp alacak.."

"Camiadaki havaya bakıyorum Erden'in ayrılığı sonrası çok bir şey değişmemiş. Hava pozitif. Çünkü devam eden teknik ekip ve kadro var. Yönetimde de çok değişiklik yok. 1-2 transfer hamlesiyle taraftar da işin içine girer ve şampiyonluk havasına yeniden girilir. Transfer dönemi fragman asıl film sezondur."

"ARDA GÜLER ŞIMARIK"

"Kimse beni yanlış anlamasın ama Milli Takım antrenmanları takip ediyorum. Arda Güler şımarık. Yani tavırları ve hareketleri bana öyle geliyor. Kötü bir insan demiyorum fakat genç yaşına verilen o yüksek popülarite ve kendisine duyulan aşırı sevgi ve saygı onun omzuna çok yük bindirdi o da bunu nasıl taşıyacağını bazen bilmiyor." ifadelerini kullandı.