Galatasaray yönetiminden Atilla Karaoğlan tepkisi Galatasaray yönetiminden Atilla Karaoğlan tepkisi

Rasim Ozan Kütahyalı, Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk'un geleceğiyle ilgili de konuştu.

"YANLIŞ AÇIKLAMALAR"

"Yine bir yenilgi ve yine Okan Hoca'nın saçma ve yanlış açıklamaları var. Alman hakem, İsviçre maçını yönetebilir. Belçikalı hakem de Hollanda'da düdük çalabilir. Burada bir sorun yok? Sanırım cezası olduğu için rövanş maçı öncesi UEFA'yı baskı altına almak istiyor. Galatasaray eğer Young Boys'a elenirse Okan Buruk'la yola devim edilecektir. Kimse bundan şüphe duymasın. Yönetim de yanında. 2 sene şampiyon olan hocanın koltuğu hemen sallanmaz."

"KEREM GALATASARAY'I SUÇLAYACAK"

"Kerem Aktürkoğlu sürekli arabesk takılmaya devam ediyor. Bu sosyal medya açıklamaları artık can sıkmaya başladı. Daha önceki Başakşehir kariyeriyle ilgili de onları hedef alan sözler kullandı. O zaman yarın öbür gün Galatasaray'dan gidecek, Galatasaray'ı suçlayacak. Böyle bir şey olamaz. Artık geçmişe takılmaması gerekiyor, bu takıntılarını atması lazım. Yoksa gelişemez. Sürekli çırpınmaya devam eder. Rusya'dan teklif varsa Galatasaray satsın. Kaptanlığının alınması da büyük hata. Her gün farklı olaylar duymaktan bıktık, Galatasaraylılar da bıktı."

"20 DAKİKADA İŞ BİTER"

"Young Boys asla Galatasaray'la baş edece bir takım değil. Muhtemelen Rams Park'da 20 dakikada iş biter ve Galatasaray gruplara kalır. Bu takım, gruplarda bir şey yapamaz. 2-3 nokta atışı takviye gerekiyor. İlla çilek olmasına gerek yok, iş yapacak adamlar lazım."

"FENERBAHÇE MİLİTANI"

"Konyaspor-Galatasaray maçının VAR'ı Volkan Bayarslan tam anlamıyla Fenerbahçe militanı. Galatasaray'ı engellemeye çalıştı. Gitsin Kadıköy'de locada maç izlesin, 1907 Fenerbahçeliler derneğine üye olsun. Bu kadar olmaz artık, konuşmalar zaten rezalet ötesi."

"GERİZEKALILIK"

"Galatasaray'ın Gedson Fernandes'i Beşiktaş'a kaptırması büyük gerizekalılıktır. Burak Elmas'ın en büyük hatalarından birisidir. Halen Galatasaray orta saha aramaya devam ediyor."

"ALİ KOÇ-MHP İDDİALARI YALAN"

"Fenerbahçe, Ali Koç'un siyasi görüşmelerinden sonra bir açıklama yapmak zorunda kaldı. Bazı kesimler Devlet Bahçeli'den sonra MHP'nin başına geçeceğini söyledi. Koç-MHP iddiaları tamamen yalan. Zaten ailesi de böyle bir şey istemez. Ama MHP'li olduğu biliniyor." dedi.

Editör: Berksan Sabancı