Rasim Ozan Kütahyalı maç öncesi çıkan spekülasyonlarla ilgili de çarpıcı ifadeler kullandı.

Serdar Ali Çelikler: "Okan Hoca daha fazla şans verecek..." Serdar Ali Çelikler: "Okan Hoca daha fazla şans verecek..."

"ALIN SİZE GALATASARAY LOBİSİ"

"İlk yarı gerçekten iyi oynamadık. Bu isimlerin başında Barış Alper ve Arda Güler de yer alıyordu. İkinci yarı Barış siyahtan beyaza döndü. Arda ise maalesef etkili olamadı belki daha erken çıkabilirdi. Bak UEFA Barış'ı maçın adamı seçti işte. Alın size Galatasaray lobisi. Orada İngiliz, İspanyol, Alman jüriler var onların oylarıyla seçiliyor. Ona da lobicilik diyecek misiniz? Bu kadar da bencil olmayın ya."

"İRFAN CAN'A HELAL OLSUN"

"Maçtan önce Fenerbahçeli İrfan Can Kahveci'nin açıklamalarına baktım çok ılıman konuştu, ortamı yumuşattı. Her golde de gitti takım arkadaşlarına sarıldı. Vallahi helal olsun, beni çok yanılttı diyebilirim. İsmail Yüksek zaten iyiydi o da elinden geleni yaptı."

"ROMANYA ELER"

"Ben iddia ediyorum Türkiye eğer Avusturya'yı elerse ki bana göre eleme şansı yüzde 50. Öyle çok zorlu bir rakip değil. Diğer taraftan Romanya da Hollanda'yı eler ve kıran kırana bir Çeyrek Final eşleşmesi izleriz gibime geliyor. Hakkımızda hayırlısı."

"OKAN BURUK'TAN RİCA EDİYORUM"

"Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk'a sesleniyorum, senden rica ediyorum. Ali Koç'un seviyesine inme. Fatih Terim gibi yapma. Saha dışına çıkma. Sen şampiyon teknik adamsın. Taraftar senin yanında. Daha iyi ol, Türkiye'nin en iyisi sen ol." ifadelerini kullandı.