Serdar Ali Çelikler, Erden Timur'un Galatasaray'a dönüş tarihini açkladı Serdar Ali Çelikler, Erden Timur'un Galatasaray'a dönüş tarihini açkladı

İzmir doğumlu ve Göztepeli olduğunu belirten Rasim Ozan Kütahyalı, Koç'un rakibi tahrik ettiğini iddia etti.

"MOURİNHO ŞOKE OLDU"

"Sen koskoca Ali Koç'sun. Yakışıyor mu sahanın içerisine dalmak. Madem böyle bir şey yapıyorsun orada Hulusi Belgü veya Acun Ilıcalı o işi yapsın. Ama diğer yöneticilerin zengin ya Lord gibi takılıyorlar bu toplara girmezler. O zaman yakasına yapıştığın Selahattin Baki'yi göndermeyeceksin. Mourinho da Koç'un yaptıklarıyla şoke oldu, açıklamaları onu gösterdi."

"GALATASARAY BAŞKANLARI YAPMAZ"

"Geçmişte Galatasaray'da Başkanlık yapmış kişileri sayalım: Dursun Özbek, Burak Elmas, Mustafa Cengiz, Duygun Yarsuvat, Ünal Aysal hangisi bunu yapabilir ya? Hiçbirisi yapmaz. Ali Koç'da büyük kompleks var resmen."

"KENDİ AYAĞINA SIKTI"

"Ali Koç, Trabzon'da sevilmez ama İzmir'de sevilirdi. Oranın siyasi konjonktürü Koç Holding ve ailesine karşı değildir. Kendi ayağına sıktı. Artık Türkiye'de her tarafta bir şey olsa Fenerbahçe hep suçlu olacak. Sahaya girmeseydi hiçbir şekilde Fenerbahçe maçı vermezdi 2-0'dan." şeklinde konuştu.

Editör: Berksan Sabancı