FUTBOL

Osman Tanburacı, Fatih Terim'i yine yerden yere vurdu

Galatasaray kongre üyesi olan gazeteci Osman Tanburacı, Fatih Terim hakkında çarpıcı sözler sarf etti.

Abone Ol

Osman Tanburacı, Galatasaray yönetimini hedef alanlara da seslendi.

"ALİ KOÇ'UN DUBLÖRÜ SAHNEYE ÇIKTI"

"6 yıldır başarısız olan Ali Koç kenara çekildi. Onun dublörü Acun Ilıcalı sahneye çıktı. Galatasaray'ı sarsmaya çalışıyorlar. Hodri meydan, herkes boyunuzun ölçüsünü alıyor. Bazıları Galatasaray yönetimini Cumartesi günü Genel Kurul'da ibra etmeyerek devirmeye çalışacaklar. Avucunu yalarlar, gayet sakin geçecek ve ibra oylamasında bir sıkıntı çıkmayacak."

"GÖZÜNÜ OKAN BURUK'A DİKMİŞ"

"Adana Demirspor ne halde görüyoruz değil mi? Fatih Terim o kadar hırslı bir hoca ki kendi memleketinin takımını bırakıp gözünü Okan Buruk'a dikmiş, kasap kedisi gibi. Her İmparator fetih yapamaz. Bir zamanlar omuzlarda taşınan şöhretler, yıldızları söndü mü? Halk onları bir küfe gibi kuytu köşede bırakırlar, arkasına dönüp bakmadan giderler. Fatih Terim bu korkuyu yaşıyor ve o yüzden gözünü Galatasaray teknik direktörlük makamına dikti."

"ICARDİ'YE HAKSIZLIK YAPILMASIN"

"Dzeko, El Nesyri ve Cenk Tosun'a eleştiri gelmiyor ama Icardi gol atamayınca gündemden düşmüyor. Bu adam robot değil. Bekliyorlar ki her maç 3 gol atsın, öyle bir dünya yok. Bu oyuncular her gün 10 kilometre koşup idman yapıyorlar. Neymiş? Galatasaray, Alanyaspor'u zar zor yenmiş. Olabilir. Avrupa'da deplasmana çıktılar ve güçlü bir takımla oynadılar. Fatih Tekke'yi biliyoruz. Real Madrid de Şampiyonlar Ligi'nde 1-0 kaybetti. Bayern Münih, Beşiktaş taraftarının yenemediği için tepki gösterdiği Frankfurt ile 3-3 berabere kaldı. Her şeyi kötü düşünmemek lazım." ifadelerini kullandı.

{ "vars": { "account": "UA-10790637-3" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }