Önder Özen, Galatasaray'ın Osimhen ve Jakobs'tan sonra futbolunu güçlendireceğini söyledi.

"KRAMPONU GIRTLAĞINA KADAR DAYIYORLAR"

Osimhen'den taraftara mesaj: "Dünyalara bedel" Osimhen'den taraftara mesaj: "Dünyalara bedel"

"Avrupa'nın 5 büyük liginin ikisinde şampiyon olmuş bir oyuncudan bahsediyoruz. İtalya'da kramponu gırtlağına kadar dayıyorlar. Öyle sert bir ülke. Osimhen'in orada 31 gol atması kolay değil. Doğuştan formu var, biyonik adam. Fiziğine rağmen dar alanda hızlı. 25 yaşında ve gelişmeye de devam ediyor."

MBAPPE-VİNİCİUS BENZETMESİ

"Galatasaray çift forvet oynayabilir mi? Bunu soralım kendimize. Galatasaray ön alanda pasla değil koşarak ve tempoyla hücum yapmayı, oynamayı seviyor. Okan Buruk bu anlamda Osimhen'in eski hocası Spaletti gibi oynatıyordu. Icardi ve Osimhen'in ikisi birbirinin ayağına basmaz. Icardi ayağına top ister, Osimhen önüne. Yani Icardi, Mbappe gibi top bekleyebilir. Osimhen de çabukluğuyla Vinicius gibi topu ileriye taşıyabilir. Dripling yapmayı seviyor."

"REAL MADRİD VE BARCELONA DIŞINDA..."

"Biz 2 senedir ne diyoruz? Galatasaray hıza, Fenerbahçe tekniğe yatırım yapıyor demiştik. Galatasaray bu doğrultuda hamlelerini sürdürüyor transferde. Jakobs da yüksek tempoyu seviyor. Icardi, Osimhen, Barış ve Jakobs'un presleri çok değerli olacak. Ben bu kadronun Avrupa'da final yapabileceğini düşünüyorum. Artık taraftarın böyle bir beklentiye girmesi normal. Premier Lig'in bazı takımlarında böyle bir hücum hattı yok. İspanya'da Real Madrid ve Barcelona dışındaki tüm takımlarda böyle bir hücum hattı görseniz şaşırmazsınız galiba. Milan da görsek vay be eski günlerine geri dönecekler felan diyebilirdik." ifadelerini kullandı.

Editör: Berksan Sabancı