Önder Özen, Galatasaray yönetimindeki iç kavgadan da bahsetti.

"75'E KADAR ORTAYA ÇIKMADI"

Ümit Karan'dan derbi yorumu: "Galatasaray macera aramasın" Ümit Karan'dan derbi yorumu: "Galatasaray macera aramasın"

"Galatasaray'ı sezona başladığı zaman kamplardaki yüklemelerden dolayı biraz fiziksel açıdan düşük görüyoruz. Ancak teknik kaliteyi de hiç görmedik. 75'e kadar Galatasaray'ın yoğucu baskısı ve rakibi kilitlediği bir oyuna şahit olmadık."

"ENDİŞE VERİYOR"

"Daha ilk haftadan Galatasaray'daki iç kargaşalar sahaya yansıyor ve endişe veriyor. Futbolcular çok durgundu, titrek ve özgüvensiz topluluk vardı. Tamam hava sıcak, nemli bir ortam hakim ama biraz daha farklı şeyler yapılabilirdi skor adına."

"EN SEVDİĞİM OYUNCU TİPİ"

"Gabriel Sara, benim en sevdiğim oyuncu tipinde bir futbolcu. Başarılı da olacak diyebirim. Duran topu var, şutu var, kreatif bir oyuncu. Torreira'ya ne kadar güvenirseniz güvenin ama skorun dağılması lazım. Santrforlara 20-30 onun arkasındaki oyunculara 10'ar tane yazacaksınız ki başarılı olacaksınız."

"MAYIS AYINDA HERKES BİRLİK OLUR"

"Galatasaray'da bu kez güçlü bir muhalefet yok. Başkan Adayları ve onun karşısındaki kişiler Genel Kurul'da konuşurdu, eleştirirdi hatta gergin toplantılar da yaşanırdı. Ama sonucunda ne olur? Mayıs ayında herkes birlik olur ve başarı gelir. Her şey unutulur." şeklinde konuştu.

Editör: Berksan Sabancı