FUTBOL

Önder Özen, Galatasaray yönetimini uyardı: "Uzun yıllar..."

Vole spor yorumcusu Önder Özen, Galatasaray yönetiminde ve takımda çıkan saha dışı olaylarıyla ilgili konuştu.

Abone Ol

Önder Özen, Kerem Aktürkoğlu'na haksız eleştiri yapıldığını söyledi.

"OYUNCUYU YOK ETMEK DOĞRU DEĞİL"

"Galatasaray kulübü kendi sıkıntısını kendi çıkartıyor. Kerem Aktürkoğlu'nun soyunma odasında yaşadıkları hiçbir şey değil. Sadece soyunma odasına yansıdığı için böyle konuşuluyor. Biz ne soyunma odaları, ne söylenenleri duyduk. Ciddiye almamak en iyisi. Nabız 200 atıyor ve oyuncu bir şeyler söylüyor. Oyuncuyu yok etmek doğru değil. Oradan bir haber dışarı çıkıyorsa demek ki Galatasaray'da olmayı hak etmeyen en az 1 kişi vardır. Bunu yönetimin bulması ve kulüpte görev aldırmaması gerekiyor. Köstebek konusu kesinlikle hafife alınmamalı. Çıkan transfer belgelerini de gördük."

"DOĞRU BULUYORUM"

"Galatasaray'ı Beşiktaş maçı üzerinden sadece enerjisinin düşük olduğu için eleştiri yapabilirim. Şöyle bir araştırma yaptık Okan Buruk'un Akhisar, Başakşehir ve Galatasaray'daki sezon açılışların baktım. Mevcut Galatasaray'ıın lige hazırlayışını doğru buluyorum. Okan Hoca kendi bildiği ve inandığı şeyleri uygulamaya devam ediyor. Takıma yaptığınız yüklemeler sonradan etkinlik gösterebilir."

"FENERBAHÇE'DEN DERS ALMALI"

"Galatasaray'ın en önemli artısı Zaha ve Tete dışında kadrosunu korudu. Peki Galatasaray'ın ne eksikliği var? Yöneim ve Sportif A.Ş'den istifa eden Erden Timur ayrılığının süreci doğru yönetilmedi. Gerel yönetim gerek futbolcular bölünme yolunda gidiyor. Galatasaray, bu hususta Fenerbahçe'nin yaşadıklarından ders almalı. Orada sürekli Aziz'ciler, Alex ve Aykut'çular grubu var. Eğer Galatasaray da bu tarz bir eğilime girerse uzun yıllar sıkıntı geçirebilir." dedi.

{ "vars": { "account": "UA-10790637-3" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }