FUTBOL

Önder Özen: "Galatasaray kazanırsa, Fenerbahçe yarıştan kopar"

Spor yorumcusu Önder Özen, Kadıköy'de oynanacak Fenerbahçe - Galatasaray maçına ilişkin çarpıcı sözlere yer verdi.

Abone Ol

Önder Özen, Fenerbahçe ve Galatasaray cephesine ilişkin ayrı ayrı değerlendirmeler yaptı.

"İKİ TAKIMIN ZAYIF HALKASI..."

"Galatasaray'ın sol tarafı uyumlu ve atletik değil. Fenerbahçe'nin de sağ tarafı teknik ama atletik değil. O yüzden Galatasaray'ın zayıf halkası sol bek olarak gözüküyor. Fenerbahçe'nin de yetersiz tarafı Ferdi'nin gidişinden sonra sol bek olarak ortaya çıkıyor. İki takımın zayıf halkası da sol taraf destek yanlış olmaz."

"İLK 2'YE GİREMEZ"

"Eğer Galatasaray bu maçı kazanırsa, Fenerbahçe yarıştan kopar ve ilk 2'ye giremez. Galatasaray en büyük favori olur, peşinden Beşiktaş gelir. Mourinho tartışılır, Aziz Yıldırım'la ilgili çeşitli iddialar ortaya atılır, 'Keşke Mourinho ile Aziz Yıldırım çalışsaydı' sözlerini duyarız."

"HARCANAN PARALAR KONUŞULUR"

"Tam tersi senaryoyu düşünelim eğer Fenerbahçe kazanırsa. Galatasaray'da harcanan paralar konuşulur. 'Osimhen'i niye getirdiniz?' derler. Young Boys'a elendiler, İki derbiyi de kaybederler ve transferler, gelmeyen hamleler tartışma konusu olur. Tüm bu yaşananlar Ekim ayındaki Genel Kurula da yansır. Şampiyonluk şansı azalır mı? Azalmaz çünkü 1 puan geriye düşer. Berabere kalırsa da kazanç olur. 2 puanlık fark korunmuş olur." dedi.